MIRJANA”USAMLJENA SAM I ZAPOSTAVLJENA JAVITE MI SE ZA DRUZENJE”

stu22,2022

LIK

Molim vas, prepoznajte moj istinski talent da budem prava žena – nježna, brižna, ženstvena, privržena i senzualna, ona koja vjeruje da vezu treba graditi na povjerenju i razumijevanju. Ja sam vjerna, poštena i pouzdana i moj budući partner će znati da može računati na mene da ću održati riječ, da ću biti tu kada me bude trebao i da ću učiniti ono što ja budem trebala. Moj muškarac će se uz mene osjećati sigurnim i cijenjenim. Imam vrlo ljubazan i iznimno topao karakter te narav punu razumijevanja, što u kombinaciji s opraštanjem i sposobnošću kompromisa može postati moćno oruđe za snažnu, zdravu vezu,Vrlo sam vesela, društvena, ujednačena žena.

Dobro nalazim zajednički jezik s ljudima. Uvijek sam u harmoniji sa sobom, mislim da je to jako važno. Volim putovati s voljenima. Svaki dan slušam glazbu, ne mogu bez nje. Samo čitanje knjiga mi je hobi, u pravilu ih čitam prije spavanja. Uživam trčati ujutro. Čini me zdravim i pomaže mi da se održim u formi. Pokušavam se realizirati u raznim aktivnostima. Trudim se uvijek biti veseo i živahan. Ja sam romantična i energična mlada žena. Svi kažu da imam jako sladak i zavodljiv osmijeh koji ljudima pruža zadovoljstvo. Moja druga polovica, moj par, negdje u ovom ogromnom svijetu, a ja ga čekam otvorenog srca i iskrenih osjećaja.

INTERESI

Pazim na sebe baveći se sportom kako bih bila privlačna budućem partneru i ostala zdrava. Bavim se fitnesom, točnije TRX treninzima i puno hodam. Ne smetaju mi ​​kućanski poslovi i uživam u kuhanju, tako da moja jela uvijek ispadnu jako ukusna. Volim čitati i gledati informativne programe, slušati dobru, kvalitetnu glazbu.Volim kad je nebo napola zaspalo, a zrak tako svjež i čist. Volim noć, kada kiša pada ispred prozora, a ja stojim pored prozora i gledam ljude koji žure na romantični sastanak po kiši, a na sastanku se ljube, stojeći pod istim krovom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Želio bih da moj budući partner bude ljubazan i pun samopouzdanja, pun podrške i ljubavi. Njegovo poštenje i lojalnost osobine su koje su mi zaista važne. Vjerujem u potpuno povjerenje i razmjenu osjećaja između partnera kao i iskrenu komunikaciju koja, vjerujem, pomaže u održavanju zdrave veze. Volio bih da budemo tim koji kroz život ide ruku pod ruku, brine jedni o drugima i pomaže jedni drugima u svemu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page