ZGODNA SANELA”IMAM 33 GODINE I ZELIM MUSKARCA KOJI CE BITI SAMO MOJ JAVITE SE”

stu22,2022

LIK
Želila bih vam ispričati nešto o sebi tako da kada to pročitate imate ideju o meni. Razvedena sam, imam kćer, zove se Elina, ima 5 godina. Volim azijsku blago začinjenu kuhinju, plodove mora, ribu, rijetko jedem meso (prema raspoloženju). Slušam različitu glazbu, uglavnom elektroničku, pop, ponekad hip hop, osim klasične, nemam simfonije itd. na playlisti. U sportu idem u teretanu bez napuhavanja u stranu da se napumpam. Volim lagane treninge. Volim tenis. Savršen vikend: naspavati se, probuditi se od buke mora, skuhati doručak, otići u šetnju uz more (jer je kuća blizu plaže ) ) ) ) ))) onda sve ovisi o društvu i interni zahtjev)))) Nema loših navika, rijetko pijem. Bio sam u zemljama kao što su Poljska, Španjolska, Indonezija, UAE, Turska, Egipat. Volim Bali, zbog njegove svestranosti, gdje svatko može pronaći ono što ga zanima, od duhovnog rasta do druženja. Volim Dubai zbog njegovih razmjera, postoji želja da se osvoji ovaj svijet, ne da se spustiti i sviđa mi se tamošnja razina sigurnosti. Sanjam o tome da imam kuću usred šume, bilo na području gdje ima mnogo drveća, ili blizu mora.

INTERESI
Što je hobi? To je ono što radimo iz veselja, drugim riječima, nitko nas na to ne tjera. Nitko me ne tjera da čitam knjige, idem u teretanu 4 puta tjedno, putujem, kuham. Stoga sa sigurnošću mogu reći da su to sve moji hobiji. Što ti zoveš hobijem? Samo bi bilo bolje da ti kažem tko sam. Zrela sam po godinama i svojim prosudbama, ali u isto vrijeme romantična djevojka iznutra kojoj treba ljubav. Vrlo sam jednostavna i prirodna, volim život, i mislim da život može biti nepredvidiv i vjerujem u čuda i pravu ljubav. Vjerujem da se ljubav može pronaći u bilo kojoj dobi i bilo gdje, pa i ovdje. Ja sam cjeloživotni učenik koji razvija empatiju

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ima jedan citat koji mi se jako sviđa: “Za one koji su sretni, nemaju vremena za pisanje dnevnika, oni su previše zauzeti životom.” Tražim čovjeka koji će učiniti da nikad više ne otvorim svoj dnevnik, jer ću biti prezauzeta životom s njim. Sa svoje strane, ja ću dati osmijeh svako jutro i strastven pogled navečer. Želim da moj muškarac, postane vjetar za moju vatru iznutra, kako bi mogao da gori! Nemam listu od 78 zahtjeva za muškarca! Ne želim pronaći savršenu vezu. Važno mi je da veza bude prava, a ne samo na daljinu. Imam samo jedan zahtjev za svog muškarca. Stvarno želim da bude iskren. Dakle, ako ste uvijek spremni biti iskreni sa mnom, onda mi pišite!
IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page