VIOLETA”RAZVEDENA SAM I ŽIVIM SAMA ŽELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE”

ruj8,2022

LIK
Ako je svemir stvarno beskonačan, onda sigurno postoje mnoge kopije našeg planeta, gdje smo već zajedno i živimo sretno! Zato vas pitam zašto ne bismo imali istu ljubav i sreću u ovoj stvarnosti. Jer siguran sam da ćemo biti beskrajno sretni, jer ja sam osoba s kojom se najbolje slažeš. Spremna sam usrećiti svog muškarca, u svakom smislu našeg života.Sebe mogu opisati kao veselu, aktivnu i ljubaznu osobu. Također smatram da sam dovoljno pametan i obrazovan, kao i da sam iskren i odan. Zloba i mržnja nisu svojstveni. Ali stvarno ne volim infaltizam i lijenost kod ljudi. Siguran sam da se svaka osoba može učiniti aktivnom i veselom. Mogu ti pomoći.Ja sam žena s vatrom u sebi. Ne bojim se duboko zaljubiti, pokazati svoju strast i želje. Imam mnogo interesa i mogu iznenaditi svog muškarca. Imam mnogo ideja kako proširiti našu vezu i unijeti više romantike i strasti i nezaboravnog vremena u nju

INTERESI
Moj hobi je ples, fotografija, volim razne zabave, brinem o svom zdravlju i tijelu. U slobodno vrijeme čitam knjige.Dosta sam aktivna osoba i volim provoditi vrijeme u prirodi. U prirodi možete raditi što god želite, pogotovo ako je lijepo vrijeme. Ljeti više volim vježbati na otvorenom i igrati tenis. Zimi se volim vidjeti s prijateljima i otići s njima u kino. Ali najvrednije vrijeme provodim sa svojom obitelji.Idealan muškarac za mene je muškarac koji zna kako voljeti, kako biti strastven prema svojoj ženi. Važno mi je da sa svojim muškarcem razgovaram o svemu, o ozbiljnim stvarima i vodim otvorene vruće razgovore.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Trebam iskusnu osobu. Tko će mi otkriti sebe i različite strane života. Tko će mi pokazati ovaj svijet. Sanjam o muškarcu koji razumije žene i njihove potrebe, koji čak zna što bi bilo najbolje za mene bolje od mene same. Koji ima razne ciljeve, plemenite i pozitivne, i ide ka njima da ih ostvari. Osoba koja nikada ne odustaje, nikada ne čini drugu osobu lažnom. Nadam se ovoj stranici.Željela bih pronaći ozbiljnog muškarca koji traži vezu. Voljela bih upoznati zanimljivog, pozitivnog muškarca koji bi imao želju biti sa mnom. Zajedno ćemo ići prema zajedničkom snu. Postat ću savršena žena za tebe – samo mi piši! Čekam te draga moja i nadam se da ćeš me što prije pronaći!

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

 

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page