ZGODNA SELENA IMA 29 GODINA IZ TUZLE JE I ZELI DRUZENJE JAVITE JOJ SE!

LIK
Moja glavna prednost je sposobnost da volim, čuvam ognjište i odanost svojoj obitelji. Za mene nema ništa vrijednije od obiteljskih tradicija i atmosfere ljubavi. Možete mi sigurno povjeriti tajne – one će ostati među nama. Najviše od svega volim stvarati sklad u odnosima, međusobno razumijevanje u obitelji i udobnost u kući,Takodje moram da naglasim da sam veoma patrijahalno odgojena i da trazim i najvise cenim muškarce koji imaju iste ovakve razmisljanja i vrijednosti,Bit ću iskrena s tobom i neću lagati, da sam savršena žena. Mislim da svi imamo padove. Tražim rođenu osobu s kojom mogu vjerovati i dijeliti sebe i našu budućnost. Ne želim govoriti puno riječi o sebi. Mislim da bi bilo bolje da se upoznamo više u našim pismima, i (nadam se) u našem stvarnom susretu! Moji prijatelji kažu da sam odlična sugovornica, otvorena i nježna žena. Izuzetno sam društvena djevojka i nikad se neću sramiti pričati viceve! Jer ako mogu usrećiti oso

INTERESI
Jako volim baviti se jogom i meditacijom u slobodno vrijeme od posla, pomaže mi da potpuno ograničim svoju svijest od loših misli u glavi i problema u privatnom životu, pomaže mi i čitanje knjiga, iza mene stoji puno knjiga ramena, a nadam se da će ovaj popis s godinama samo rasti,Unatoč tome što posao traje većinu dana, uvijek pokušavam uživati ​​u životu. Volim ići u teretanu, gledati filmove, paintball, kuglati, čitati dobre knjige, gledati TV emisije, karaoke. Doživljavam nove avanture sa svojim budućim mužem. Imamo jedan život i zaslužujemo biti sretni i raditi ono što nas čini sretnima!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Od djetinjstva mnoge djevojke sanjaju o princu na bijelom konju koji će damu svog srca odvesti u vječnu bajku, gdje je sve savršeno, a ljubav nikada ne nestaje. Ali nisam takav, meni je dovoljna međusobna topla i iskrena ljubav, želja da gradimo odnose ciglu po ciglu, da ne stajemo pred teškoćama, da jedni drugima podarimo osmijeh i sretne trenutke ujutro,Jedna od najtraženijih osobina mog muškarca je smisao za humor. Volim se zajedno smijati. Trebam nekoga tko će me dobrim šalom natjerati da sve zaboravim! Život ne bi trebao biti tako ozbiljan. Moj budući muškarac je pametan i inteligentan. Neće povrijediti nekoga tko je slab. On voli štititi! Uživajmo zajedno u svakom danu, jer je svaki dan mali život.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page