RADMILA"RADIM U SLOVENIJI I IMAM 35 GODINA ZELIM DRUZENJE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

RADMILA”RADIM U SLOVENIJI I IMAM 35 GODINA ZELIM DRUZENJE JAVITE SE”

LIK
Znam da je teško upoznati osobu samo po par redaka na ovoj web stranici za upoznavanje, ali pokušat ću se opisati i možda me želiš upoznati! Kao što vidite na fotografiji ja sam prekrasna samodovoljna žena s punim životom, puno hobija i dobrog zanimanja! Neću ti lagati, imam dovoljno obožavatelja među muškarcima. Ja sam lijepa žena, nisam glupa, vrijedno radim i imam puno interesa. Ali među navijačima nikako ne uspijevam pronaći svoju drugu polovicu. Počela sam misliti da je to stvar mentaliteta i odlučila sam svoju drugu polovicu pokušati pronaći u inozemstvu.

Dakle, priča o meni.
Sviram klavir, volim klasičnu književnost, gledam detektivske serije, proučavam stil i psihologiju. Radim kao liječnica, ali se jako volim baviti fotografijom, bavim se već deset godina. Moglo bi se reći da imam dva posla. Već dugo snimam vjenčanja i sanjam o svom vjenčanju. Postoji pas špic. Djevojka po imenu Venya. Bavim se jogom i redovito idem u teretanu. Sport shvaćam kao najbolji antistres. Volim putovati i uvijek je bolje potrošiti novac na putovanja nego na stvari. Bio sam u mnogim zemljama. Bugarska, Crna Gora, Španjolska, Francuska, Austrija, Belgija, Njemačka, Italija, Mauricijus, Argentina, Maldivi, Šri Lanka, Portugal, Dubai, Azerbajdžan, Gruzija, Turska, Cipar, Nizozemska, Tajland, Hong Kong, Švedska, Poljska, Hrvatska, Češka, Monako. Moj sljedeći cilj je posjetiti SAD Moja mama ima šezdeset devet godina i živi blizu mene, biologinja je. Odrastao sam bez oca. Imam brata Gleba. Dvadeset i devet mu je godina. On je operni pjevač u Gradskoj operi u Kijevu. Ovdje mi je cilj upoznati muškarca koji se ne boji napraviti ozbiljne korake prema ljubavi.

INTERESI
Nadarena sam na mnogo načina, ali još uvijek posvećujem puno vremena samorazvoju. Radoznala sam i puno čitam, uživam u učenju i upoznavanju nečeg novog. Volim prirodu i uživam u šetnji šumom osluškujući cvrkut ptica i šum vjetra u krošnjama drveća, volim zvukove kiše koja se mazi u toplom pladnju uz šalicu čaja. Vrlo sam aktivna, energična i uživam u sportu. Redovito vježbam u teretani. Obožavam kuhati i često eksperimentiram u kuhinji. Bit ćete ugodno iznenađeni mojim nevjerojatnim jelima. Jako sam uredna osoba, sve održavam u redu i dom mi je vrlo udoban. I činim svu ženu ljepotom, tako da su moje ruke čarobni uzrok, kad dodirnem kist za ljepotu sve počinje igrati bojama, sve oko mene cvjeta.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje tražim pravog muškarca, godine mi ništa ne znače, pa mi je zreo dečko dobrodošao. Želim da moj muškarac za mene bude jak poput stijene, želim se osjećati zaštićeno sa mnom, čovječe, brižno, dobrog srca i spremnosti da me voli i da bude voljen. Tražim poštenog muškarca, obzirnog, toplog, romantičnog, senzualnog, strastvenog i odanog. Želim ovdje pronaći svog muškarca. i nadam se da ću to u redu s tobom.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DOADJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page