IMAM 37 GODINA I NISAM SE UDALA"ZGODNA JASMINA JE IZ SARAJEVA I ZELI DRUZENJE I VEZU JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

IMAM 37 GODINA I NISAM SE UDALA”ZGODNA JASMINA JE IZ SARAJEVA I ZELI DRUZENJE I VEZU JAVITE SE”

LIK
Vrlo sam nježna i ženstvena osoba. Brinula sam se o bliskim ljudima i sreća je za mene vidjeti ih nasmijane. Više volim biti pošten i iskren s ljudima i od njih uvijek očekujem isti stav. Optimistična sam i otvorena osoba i uvijek pokušavam pronaći pozitivnu stranu u svemu. Volim samorazvoj i nastavljam širiti svoj um i poboljšavati svoje vještine u različitim područjima. Ako cijenite čistu Bosansku ljepotu, onda sam tu. Imam nježan i fleksibilan karakter. Ne volim sukobe i spletke. Moje načelo u životu je ponašati se prema drugima onako kako biste željeli da se prema vama ponašaju. Stoga nikad ne vičem i uvijek se trudim pažljivo slušati. Nisam protiv kompromisa i nije mi običaj svađati se. Dugo sam bio malo sramežljiv, ali naučio sam voljeti sebe i ponašati se samouvjereno u svakoj situaciji.

INTERESI
Vrlo sam aktivna osoba s brojnim interesima i stvarima koje stvarno volim raditi! Život nam je dan da ne gubimo vrijeme u dosadnoj depresiji. Volim društvene plesove, latino plesove i sve vrste plesova koji me inspiriraju. Igram tenis i volim sport. Ne prestajem učiti nove stvari i knjige su me najviše zanimale. Uživam posjećivati ​​i kina i kazališta.Volim ljeto, kada možete stati i uživati ​​u svježem zraku koji obavija tijelo, pjevu ptica i buci grada.. Plešem, radim, volim kuhati, posebno slatkiše… želite li probati neki kolač? ) Volim provoditi vrijeme vani, voziti bicikl ili jednostavno uživati ​​u prirodi. Život se sastoji od trenutaka i njih treba cijeniti. Jesi li spreman? Idemo prošetati?)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sigurna sam da će mi srce reći da je to prava osoba, a onda nestaju svi kriteriji, postojat ćemo samo ja, on i naša ljubav. Samo želim pronaći nekoga tko će me voljeti takvu kakva jesam, sanjam o harmoniji i udobnosti u vezi.Tražim čovjeka s kojim će moje srce naći mir. S ozbiljnim namjerama i planovima za budućnost. Natprosječno, s ljubaznim osmijehom. Kad popričamo, sve ćemo razumjeti.. Nećemo gubiti vrijeme na profile, čekam te na chatu ili u pismu! Vidimo se, moj budući mužu, ugodan dan!Volim ples, sport, atletiku, nogomet, odbojku, putovanja. Voljela bih putovati po svijetu. Ljeto je moje omiljeno godišnje doba, volim toplinu, plažu, sunce, odmor na moru, odbojku na pijesku, društva uz more i razgovore. Volim gledati filmove, fikciju, dramu, komediju. Moj favorit je 50 nijansi sive. Ali ja ne volim stare filmove.

IZVOR:SAUNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page