SANJA”ŽIVIM SA SESTROM I MAJKOM NA SELU I ŽELIM MUŠKARCA ZA DRUŽENJE JAVITE SE”

LIK
Volim čitati, za mene je to najbolji izvor znanja! Ali nemojte misliti da sam štreber. Volim vani, živu prirodu, kino, glazbu. Volim provoditi vrijeme s prijateljima, ali kad sam u vezi. Potpuno sam posvećen svom partneru. Vjerujem da sam dobar plesač, ali to biste morali sami provjeriti. Jeste li dovoljno hrabri za ovo? Ja sam vesela, komunikativna i iskrena.Uvijek govorim i radim ono što mislim jer je to jedini način da budem iskrena. A iskrenost je za mene glavna kvaliteta svake osobe. Trebam osobu pored sebe koja mi neće lagati, jer inače od toga neće biti ništa. Otvorena sam u svemu, nije mi teško, nije me sram priznati da sam pogriješila. Vjerujem da je iskrenost jedini ispravan način za održavanje dobrog odnosa s osobom. Stoga se uvijek trudim poštivati ​​ovo pravilo.

INTERESI
Volim voziti bicikl. Kad sam na biciklu, osjećam slobodu. Odlično je! Jesi li ti taj koji bi mi se mogao pridružiti na mojim putovanjima? Putovanja su moja strast. Volim vidjeti nova mjesta, učiti nove kulture. Imam dvije diplome i samorazvoj je oduvijek bio važna stvar u mom životu. Postoji i jedna stvar koju me jako zanima make-up. Za mene to nisu samo hobiji, to je umjetnost u kojoj se mogu odobravati.Ne tražim idole, idole. I sama želim postati osoba od koje će uzimati primjer. Stoga moram biti najbolji u svom polju, uvijek i svugdje moram pobjeđivati. U bilo kojoj sobi u kojoj se nalazim ljudi bi trebali znati da sam dobra osoba s kojom se mogu nositi, koja neće izdati niti prevariti. Vaš vlastiti ugled je vrlo važan u ophođenju s ljudima. Uživam provoditi vrijeme s ljudima koji imaju zajedničke interese sa mnom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nemam posebne zahtjeve prema muškarcu kojeg tražim, jer je ljubav previše nepredvidiva. U svakom slučaju, trebao bi biti pošten, ljubazan i vjeran prema meni. Želim biti s muškarcem, koji me uvijek može zaštititi i koji će mi biti sve, moj partner, moj prijatelj, moj ljubavnik. Jednostavno rečeno, ovdje sam da pronađem svoju srodnu dušu!Tražim velikodušnog čovjeka koji će uvijek biti uz mene, u tuzi i u radosti, te u teškim i radosnim trenucima mog života. Žena može biti sretna, potpuno zadovoljna s jednim muškarcem, jer ne gleda u njegovo tijelo, zanimaju je njegove duhovne kvalitete. Ona se ne zaljubljuje u nekoga tko ima savršeno razvijene mišiće, već u nekoga tko ima karizmu, nešto neobjašnjivo, ali nevjerojatno privlačno, nekoga čiju tajnu želi saznati. Žena želi da njezin odabranik ne bude samo muškarac, ona želi da on bude avantura na putu do svjesnosti

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link