BRANKA”- U dugogodišnjoj sam vezi,imam 45 godina i MNOGO SAM NESRETNA, želim biti

LIK
Ja sam vrlo ženstvena, otvorena, nježna žena srca punog ljubavi i strastvenog karaktera. Volim biti aktivan, isprobavati nove stvari, putovati i biti otvoren prema ovom svijetu! Volim kuhati, provoditi vrijeme u prirodi, slikati. Ako želite znati više o meni, samo mi pišite i pitajte, ali ono što vam obećavam, nikad vam neće biti dosadno sa mnom! Prvo se želim predstaviti) Na ovoj stranici vas pozdravlja slatka djevojka. Razumijem, možda izgledam vrlo drsko, ali u srcu sam vrlo ljubazna i osjetljiva djevojka. Zvonko se smijem, uživam u životu i nije me briga ni za što. Za sve u ovom životu pobrinuli su se moji roditelji. Ne moram raditi. Ali radim i sav prihod dajem u dobrotvorne svrhe. Razumijem, možda će mi netko zamjeriti, ali ovo je moja odluka. Možda mislite da sam ovdje radi zabave, ali nisam. ja ovdje sam zbog ozbiljne veze. Ne volim mlade ljude. Ne želim biti ljubavnica. Samo želim voljeti i biti voljena.

INTERESI
Moj hobi je ples, bavim se plesom 19 godina i ne planiram odustati; ili studiram, usavršavam svoje znanje) i da, imam tetovažu na tijelu i sviđa mi se. Zapravo, ima ih dosta, a ja uvijek pokušavam pronaći nešto novo i zanimljivo za sebe. Volim se otvarati s različitih strana. Volim kuhati, pronalazim recepte za tradicionalna jela iz različitih kultura i pokušavam ih skuhati. Ovo je nevjerojatno, jer tko bi rekao da na svijetu postoji tolika raznolikost okusa. Također volim raditi jogu i istezanje, to me opušta.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim nekoga tko će me razumjeti, voljeti i cijeniti. Ne treba mi princ, treba mi mudrac. Čini mi se da je vrlo teško pronaći svog čovjeka. Nemam kriterije odabira. Čini mi se da se cijeli naš ideal ruši kad se zaljubimo. Slažete li se sa mnom? Pričajmo, pričajmo. Trebam muškarca koji će mi biti prijatelj, životni partner, želim s njim podijeliti svoje interese, misli, sve. Želim da budemo iskreni jedni prema drugima, da pomažemo i razumijemo. Bio bi veliki plus da moj muškarac ima dobar smisao za humor. Razumijem da sam dovoljno mlada i privlačna, ali ne tražim muškarca koji želi kupiti moju ljubav. Tražim iskrenu osobu s kojom nećemo biti samo zaljubljeni, već i prijatelji i partneri koji su spremni podržati jedno drugo u teškim trenucima. Za mene inteligencija, humor, odanost, važna je emocionalna zrelost muškarca. Spreman sam nadahnuti i podržati takvog čovjeka, pored mene ćeš uvijek biti samouvjeren muškarac. Dakle, ovdje samo tražim ozbiljnu vezu. Ne zanimaju me beskrajna dopisivanja i besmislena razmjena fotografija. Smijem li pitati, tražite li nekoga poput mene? Čekam tvoj odgovor!

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page