”Želim upoznati muškarca iz AMERIKE za vezu i MOGUĆI BRAK”

sij15,2019

 

Naida iz Sarajeva želi upoznati muškarca koji živi u Americi radi ostvarenja veze i mogućeg braka.

”Pozdrav. Zovem se Naida. Rođena sam u Sarajevu 1985.godine, u horoskopu sam Strijelac. Živim i radim u Sarajevu, po zanimanju sam fizioterapeut i radim na klinici. Za sebe mogu reći da sam pozitivna, vesele prirode, volim muziku, putovanja i nastojim da uživam i budem sretna ma koliko život negativan bio. Za mene nije bitno koje si vjere, nacije i rase – svi smo mi ravnopravni i jednaki, od krvi i mesa. Ja ljude dijelim po ljudskosti – da li si čovjek ili nisi čovjek.

Volim prijatelje, muziku, zezanje – svoje slobodne trenutke nastojim iskoristiti što pozitivnije. Uživam u svakom danu što je više moguće, a za mene svako godišnje doba ima svoju čar.  Tvoja prošlost me ne zanima i ne zadirem u nju jer sve dok se osvrćeemo prema prošlosti, ne možemo misliti o budućnosti. Ono što je iza mene također mi je nebitno – zatvaram vrata i krećem u nove pobjede. Ako tako mogu reći…

Želim upoznati momka koji živi u Americi iz prostog razloga – tamo je bolji standard nego ovdje. Znam i da se više radi nego na Balkanu, ali se više i cijeni kvalitet nećijeg rada i truda pa se dobro i nagrađuje. Sigurna sam da ima dosta slobodnih muškaraca koji žive u Americi s naših prostora. Nemam ništa ni protiv stranaca. Nadam se da će se moj budući izabranik brzo naći u ovome svemu što sam napisala.

Čekam…”

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page