- Imam 26 godina, MAŠTAM da budem sa ČOVJEKOM od 50 godina - Najnovije Vijesti

– Imam 26 godina, MAŠTAM da budem sa ČOVJEKOM od 50 godina –

velj5,2019

Silvija, 26, želi naći starijeg čovjeka za intimnu vezu

– Zovem se Silvija, imam 26 godina, živim u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Imala sam dosta veza i nisam bila zadovoljna. Moja posljednja veza je bila sa gospodinom od 43 godine starosti. Imala sam vezu i sa momkom kojem je 18. Svako u tim vezama ima svoj interes – ili je se*s u pitanju, ili izlasci i druženje ili shopping, ili podrška. I ja i moji partneri nekako u tim vezama funkcionišemo neko vrijeme i onda to završi na neki skroz čudan način.

Želim čovjeka koji ima 50 godina – to su muškarci koji znaju šta žele i kojima odgovaraju mlađe ženske osobe. Neće me proganjati jer imaju život, a neću se moći ni ja vezati jer znam gdje mi je mjesto. Očekujem punu podršku. –
LIK
Moja putovanja su najmanje 8 puta godišnje! Ne mogu odletjeti u drugu državu ili drugi grad ni na 2 ili 3 dana, samo da se opustim i naučim nešto novo. Bio sam u mnogim zemljama ovog svijeta i nastavljam putovati u njima bez ikakvih problema, budući da imam mnogo prijatelja i veza s njima – to mi daje priliku da letim u različite zemlje bez ikakvih ograničenja bez ikakvih problema. Možete li nekamo letjeti ili više volite biti samo u svojoj zemlji? Jako volim estetiku u stvarima. To mi je kao mali komadić perfekcionizma. Bez sumnje, svaka djevojka bi se trebala moći brinuti o sebi i paziti na svoj izgled. jesi li za prirodnu ljepotu? Nikad nisam volio operacije na ženskom tijelu, pa nisam dopustio da mi se bilo koji kirurg miješa u život! Iako možda sumnjate u veličinu mojih prsa? Želiš li se uvjeriti u istinitost moje ljepote?

INTERESI
Ja sam knjiški moljac – pročitam oko 100 knjiga godišnje i jako volim to raditi u slobodno vrijeme. Rijetko ćete me moći vidjeti kada sam slobodna od posla bez knjige u rukama ili slušalica. Roditelji su me učili čitati knjige od djetinjstva i još uvijek čitam puno knjiga, volim i filozofske knjige. Kako vam se čini čitanje? Možda najnoviji tisak? Ponekad gledam vijesti na TV-u, ali više volim čitati o svemu u novinama ili na kanalima s vijestima na telefonu – vrlo je zgodno. Imate li dobre prijatelje iz vlasti s kojima ste povezani? Ponekad se zna dogoditi da provedem puno vremena šminkajući svoje prijateljice za praznike ili vjenčanja, u tim trenucima možemo razgovarati o puno različitih stvari (ponekad čak i o našim muškarcima.. nažalost nemam što podijeliti od svog osobnog život još, ali siguran sam da bi mi mogao pomoći s tim, zar ne? Jeste li znali da sve djevojke vole raspravljati o svojim omiljenim muškarcima? Ne stvara li vam to neugodnost? Također volim pjevati i baviti se sportom. ) Slažem se?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Djevojke mojih godina još uvijek vjeruju u savršene veze, naravno! Ali čini mi se da su muškarci u naše vrijeme jako razočarani ženama i mnogi ne žele imati dugotrajnu ljubav koja će trajati do kraja života. Nažalost, konzervativizam brzo umire. Ali znam zašto se to događa! Je li vam ikada bilo slomljeno srce? Sigurna sam da su mnogi muškarci prestali vjerovati u ljubav i instituciju obitelji iz razloga što su se jako opekli. Brine li se i vas ovo? Bilo je mnogo problema u mom životu koji su mogli utjecati na moje odluke da prestanem tražiti voljenu osobu, ali nisam stala i nastavljam svojim putem, jer sam samouvjerena žena i znam da zaslužujem imati pravu ljubav. u budućnosti. Znaš li zašto želim muškarca koji je stariji od mene? Jer vaše namjere moraju biti ozbiljne i odgovorne. Biste li se nosili s jednim od najvažnijih zadataka u svom životu – izmamiti osmijeh na lice svoje žene i uvjeriti je da je napravila pravi izbor kada je pristala živjeti s vama? Idealni odnosi se grade kada se partneri poštuju. Znate li kako graditi odnose? Ili samo uništiti?

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page