“Radila sam kao konobarica i služila STARIJEG ČOVEKA I DEVOJKU kada mi je on ostavio vizit kartu”: Poslala sam mu poruku i usledile su TRI GODINE…

ožu26,2024
Bivša konobarica otkrila je da je bila sponzoruša tri meseca, a njena ispovest podelila je ljude!

Bejli Hanter iz Indijane na TikToku je izazvala pravu uzbunu nakon što je otkrila kako je tekao njen odnos sa sponzorom koji je trajao tri godine.

– Nisam tražila sponzora. Bila sam konobarica u lancu restorana brze hrane. Jednog dana služila sam jednog starijeg čoveka i devojku. Bilo je više nego jasno da je sponzoruša, ali ja ne osuđujem, uvek podržavam žene da dođu do novca. Kada su odlazili, ostavio mi je napojnicu od 100 dolara, a račun je bio 40. Uz napojnicu mi je ostavio i vizit kartu – kaže ona.

– Poslala sam mu poruku da mu se zahvalim na napojnici, na šta mi je odgovorio: “Bila si odlična, zaslužila si je. Kada ponovo radiš?”. Naravno, želela sam opet dobru napojnicu, p sam mu rekla kada radim i napomenula da slobodno dolazi kad god želi. Nakon nekoliko dolazaka, izneo je svoju ponudu. Rekao mi je da planira da otvori kafić i da želi da ja budem barista. Imala sam tad 21 godinu i to mi je zvučalo super. Sve češće smo pričali, pa sam počela i da mu govorim o svojim privatnim stvarima. Jednog dana su mi se u istom danu pokvarile i mašina za veš i mašina za sudove, pa sam morala da radim duple smene da kupim nove. Međutim, ispostavilo se da nisam morala jer mi je on odmah uplatio novac za nove aparate. Tri godine mi je tako davao novac, a onda mi je jednog dana rekao da želi da idemo na sastanak. Pristala sam, a izlazak je bio šoping za mene – kupio mi je mnogo veša, dizajnersku torbu i par parfema. A na kraju, kupio je VIP karte za koncert Kardi B – kaže ona.

Taj odnos trajao je, kaže, tri godine.

– Kad sam se preselila iz Indijane, odmah sam našla sajt za sponzoruše jer sam želela da nađem sličnog čoveka koji će me razmaziti, a svog starog sponzora prosledila sam drugarici. Međutim, neprijatno sam se iznenadila kada sam shvatila da većina sponzora želi nešto više od dopisivanja. Ipak, bilo je lepo dok je trajalo – kaže ona na kraju.

IZVOR:S.D.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page