DRAGANA-GAGA”IMAM 33 GODINE I NEMAM MUZA ZELIM UPOZNAVANJE”

Interesi:

Volim mnoge sportove i aktivnosti na otvorenom, a posebno igranje badmintona i stolnog tenisa. Volim duge šetnje i zanimljiva putovanja. Dobra sam domaćica i sa zadovoljstvom obavljam svoje kućne obaveze i kuham. Moji gosti napuštaju moj dom raspoloženi i punih trbuha!

Samoopis:

Trenutno mi se ostvario san iz djetinjstva. Oduvijek sam sanjala da radim s djecom i sada imam prekrasan posao koji me apsolutno ispunjava i donosi mi veliko zadovoljstvo. Ja sam guvernanta, čak bih rekla i dadilja jednog jako finog klinca. Provodeći vrijeme u njihovoj obitelji osjetila sam da želim što prije imati svoju obitelj. Ja sam uravnotežena, sunčana, ugodna, ženstvena, iskrena i dobrodušna žena koja voli pomagati i brinuti se, i koja sanja voljeti bezuvjetno.

Gaga  traži:

Rado ću upoznati osobu koja je spremna graditi vezu na temelju ljubavi, povjerenja, brige i međusobnog razumijevanja. Ljubav je dragocjen dar koji mogu cijeniti samo iskreni i samoučinkoviti ljudi. I želim pronaći upravo takav tip muškarca.Imam svoje stajalište o vezi. Želim da se temelji na ljubavi i poštovanju. Još jedna važna stvar je sposobnost da slušate svog partnera i da budete iskreni jedno prema drugom, da budete otvoreni za nove stvari u životu. Ja sam vrlo ljubazna osoba, otvorena i iskrena. Cijenim sklad i ravnotežu u svemu – od jednostavnih stvari do najsloženijih. Vjerujem da će ljepota spasiti svijet, ali svaka lijepa žena treba snažnog muškarca da je zaštiti od svijeta.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page