STELA”IMAM 33 GODINE I ZIVIM SAMA U RASKOSNOM STANU JAVITE MI SE!

Interesi:

U slobodno vrijeme volim klizanje, ali to nije sve čime se mogu pohvaliti! Vjerujem da bi svaka djevojka trebala biti samodostatna i iz toga bi trebalo izvirati more pozitivne i privlačne senzualne energije. Zato studiram psihologiju: pohađam tečajeve i webinare, čitam knjige na tu temu. Znanje iz ove oblasti nikada neće biti suvišno, već će samo unaprijediti vas i vaš život.

Samoopis:

Ja sam vrlo ljubazna i osjetljiva osoba. U životu sam sanjar i optimist! Ljubaznost i ljepota će spasiti svijet – to nisu samo riječi, to je moj moto. U svakoj situaciji uvijek nalazim nešto pozitivno. Da se pozitivno može prodati, bio bih milijunaš. Odmalena sam volio klizanje, led, nastupe klizača, pa sam postao instruktor umjetničkog klizanja. Naučite ljude kako se osjećati na ledu jednako lako i samouvjereno kao ja.Ozbiljan je, ali je u isto vrijeme spreman zezati se sa mnom kao s djetetom. Idealna veza je ona veza u kojoj vlada potpuna idila međusobnog razumijevanja i povjerenja, jer je jako važno u svojoj blizini imati osobu koja će vas prihvatiti sa svim vašim principima i manama. Također, ta osoba je spremna biti uz mene iu tuzi iu veselju, spremna sa mnom graditi budućnost, ostvarivati ​​ciljeve i razvijati se. Idealan muž je onaj koji će se sjetiti donijeti moje omiljene mliječne čokolade i poklanjati darove i cvijeće bez razloga. Brižan je tata i uvijek uzor djeci.

Stela  traži:

Treba mi muškarac pun ljubavi i razumijevanja koji će me prihvatiti takvu kakva jesam. Ljubaznost i pažnja su najvažnija stvar koju želim vidjeti kod svog muškarca. Ako si to – očekujem pismo od tebe!Jako sam duhovit, jer znam biti ozbiljan, a navečer mogu obući slatku pidžamicu, upaliti film i pojesti slatkiše. Jako sam iskrena, poštena i mrzim laži, bolja je gorka istina. Za mene su međusobno poštovanje i istinoljubivost vrlo vrijedni, jer je to rijetkost u našem svijetu. Smatram se svrhovitom i mudrom ženom koja je uvijek spremna pružiti ruku pomoći i podršku. Trudim se biti pozitivan, jer samo jednom se živi. Stvarno želim pored sebe imati muškarca koji me voli, osjećati se slabo u njegovoj moći. Kao odgovor, spreman sam dati odanost i ljubav. Vrlo sam društven i druželjubiv, lako nalazim zajednički jezik i podržavam svaki razgovor.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page