ISPAŠĆE VAM OČI: Suprug stavio KAMERU u sobu, pa ulovio SUPRUGU kako radi OVU STVAR - Najnovije Vijesti

ISPAŠĆE VAM OČI: Suprug stavio KAMERU u sobu, pa ulovio SUPRUGU kako radi OVU STVAR

velj13,2024

Postavio skrivenu kameru i ostao u neverici!

Neke osobe će jednostavno uraditi sve za novac, a najbolji dokaz je sledeći video. Naime, 29-godišnja Mary Hunt je optužila svog supruga milionera da je brutalno tuče i nanosi joj povrede.

On je odlučio da postavi skrivenu kameru u njenu sobu, a ono što je snimila je doista šokantno…

IZVOR:ESPRESO.CO

 

PROCITAJTE I OVO

JECA”IMAM 36 GODINA I USAMLJENA SAM ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU”

Interesi

Ja sam vrlo aktivna dama. Volim sport, planinarenje i vožnju biciklom. Volim kuhati i plesati.Vodim aktivan život. Joga je prisutna u mom životu svaki dan! Razvijam se duhovno, ali ne zaboravite na tijelo. Također sam dobra kuharica. Putovanja, čitanje, šetnje, kazališta, izložbe i mačke. 🙂 Mislim da ću vam više reći u osobnom dopisivanju. 🙂

Licni Opis

Lijepa sam, i izvana i iznutra, s blistavim osmijehom dobrodošlice. Inteligentan sam, dobro obrazovan i stalno nastojim proširiti svoje znanje i razumijevanje svijeta. Znatiželjan sam i otvorenog uma, uvijek željan učenja i rasta. Također sam ljubazan, suosjećajan i empatičan. Samostalan sam, ambiciozan i vrlo ozbiljan. Vrlo sam direktan i odan.Ja sam vitka plavuša! 🙂 Mislim da ti je već jasno što sam ja. Proširio bih priču o sebi, ali mislim da se tek susretom u stvarnom životu vidi prava slika, prava osobnost i kvalitete čovjeka. Slažete li se sa mnom? Ukratko: slatka sam i draga, pozitivna i puna ljubavi, romantična i brižna… Sigurna sam da ćete se u to uvjeriti već na početku našeg razgovora! Što je s razvojem odnosa? Onda se pripremite na vruće spontane akcije, jer eksperimentiranje je super, pa zašto se ograničavati?

Tražim

Tražim snažnog, ali nježnog, ambicioznog muškarca koji je ozbiljan i otvoren kao ja. Ne boji se zauzeti za ono u što vjeruje i ima snažan moralni kompas. Unutarnja ljepota je ono što blista i ono što me najviše privlači. Naravno, moj čovjek je odan i predan, također podržava i ohrabruje. Cijenim iskrenost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page