EMINA”ZIVIM I RADIM U BECU IMAM 32 GODINE I ZELIM DRUZENJE”

Interesi:

Otkad znam za sebe, uvijek sam voljela plesati. Stoga mi je najdraži hobi ples. Kao dijete, na različite praznike, voljela sam plesati, a čak i sada volim smišljati različite prateće plesače za različitu glazbu. Volim glazbu, posebno suvremenu. A sada, ples više nije samo zabava, to je zaista nalet duše, ritam u krvi, sreća u očima… Zašto volim kuhati? Jer u sva svoja jela stavljam dušu. Posebno volim raditi kolače. Možete li zamisliti koliko ima slastica? Tiramisu, torta od sira, torta od čokolade, creme brulee, pita od jabuka i mnoge druge poslastice. Ja, sladokusac, volim kuhati čokoladu i slastice, to me stvarno veseli. Također, volim putovati jer stvarno ne volim sjediti na jednom mjestu. Volim posjećivati ​​nove gradove i zemlje, upoznavati zanimljive ljude i naučiti nešto novo za sebe. Ljeti obično radije odlazim na odmor u tople zemlje gdje ima mora, sunca i plaže. U slobodno vrijeme sastajem se sa svojim najboljim prijateljima i zabavljamo se. Ne bojim se isprobati nešto novo u svim nastojanjima, nikad ne stajem i stalno se razvijam.

Samoopis:

Zaljubljena sam u život i hobije koje imam, ali mi nedostaju dobri odnosi. Ja sam ljubazna, vedra, energična i vedra dama i vjerujte mi, dosada mi nije najdraža zabava. Da ti kažem kakav će ti život biti sa mnom… Osjećaš li nešto ukusno? O da, ovo je moje prepoznatljivo jelo. Osjećate li nešto toplo u zraku? Da, ja ti se nježno smiješim. Pokazat ću ti što je pravi dom i uvijek ćemo biti sretni s tobom!

Emina traži:

Želim biti s muškarcem koji je pažljiv, brižan i spreman na podvige za dobrobit moje žene. Dat ću svom muškarcu ljubav, vjernost, ugodnu domaću atmosferu, ukusna jela, bezbroj strastvenih i romantičnih trenutaka, žive emocije svaki dan i to nisu prazne riječi, jer nikad ne dajem lažna obećanja.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page