ENA"MLADA SAM OSTALA BEZ MUZA ZELIM NOVU PRILIKU JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

ENA”MLADA SAM OSTALA BEZ MUZA ZELIM NOVU PRILIKU JAVITE MI SE”

sij16,2024

Interesi:

Ja sam vrlo aktivna i pozitivno nastrojena osoba! Nikada ne stojim na istom mjestu i razvoj mi je jako bitan! Volim se brinuti za svoje bližnje, održavati red u kući, kuhati i izlaziti. Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi i šetati parkovima. Mislim da nam priroda daje sve ono što ne možemo uzeti od materijalnih stvari. Volim putovanja i koristim svaku priliku da otputujem na zanimljiva mjesta. Kad imam dovoljno vremena počnem čitati. Obožavam kuhati, posebno mediteransku kuhinju. Ugodit ću svom muškarcu kuhanjem različitih ukusnih jela! Imam još jedan talent! Dovoljno dobro se bavim orijentalnim plesom (trbušnim plesom). tako da vas na našem romantičnom spoju čeka ugodno iznenađenje)). i naše večeri nikad neće biti “bljutave”)))) Jako volim crtati skice nakita, bavim se crtanjem i slikanjem. Uz pomoć kista i boja mogu izraziti sve što se događa u mojoj duši, prenijeti na platno sve o čemu razmišljam i što me brine. Ja sam kreativna osoba i pokušavam vidjeti svijet kroz prizmu umjetnosti! Svaka osoba je umjetnost i svaka osoba može oslikati svoj život onakvim kakvim bi ga htjela vidjeti, zar ne?

Samoopis:

Ja sam prilično jednostavna osoba kojoj se lako može pristupiti. Suosjećajan sam i suosjećajan. No, istovremeno sam vrlo zahtjevna prema svima i volim da je sve u redu: i u glavi i u kući. Vjerojatno je to dobra osobina mog karaktera, jer mi je pomogla da postignem uspjeh u svom poslu. Nažalost, u ovoj fazi mog života, shvaćam da neki dio mene nedostaje, a to je ljubav. Željela bih ispuniti svoj život tako divnim osjećajem i dopustiti sebi blizinu čovjeka koji je jači od mene duhom i tijelom. Iskreno vjerujem da ću ovdje pronaći muškarca svojih snova!

ENA  traži:

Želim upoznati iskrenog i pozitivnog muškarca s kojim ću izgraditi čvrstu vezu. Želim da moj muškarac bude pažljiv prema meni i bilo bi super da me dobro razumije. Mora da nije baš zgodan. Prvo ću pogledati njegovu dušu i unutarnji svijet! Idealna veza za mene je prije svega odanost tvom izboru! Ne razumijem ljude koji izdaju, jer oni ne izdaju samo svog voljenog, već i svoj izbor koji su ranije napravili. Stoga mi je lojalnost vrlo važna. Također smatram da su idealne veze u kojima partneri jedno drugome potpuno vjeruju i ne taje. Otvoreni su i iskreni u svemu o čemu razgovaraju sa svojim voljenima i nikada iza leđa ne pletu tračeve o onima koje vole. Idealna veza je ona veza koja zahtijeva puno rada na sebi, zar ne?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page