LJILJANA”IMAM 28 GODINA I ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU JAVITE MI SE NA VIBER”

Interesi:

Imam mnogo interesa, ali najviše volim raditi kožnu galanteriju jer mi to predstavlja zadovoljstvo. I ja sam kreativna osoba pa često smišljam pjesme i pjesme. Sport je za mene vrsta opuštanja i odmora.Želim vam dobrodošlicu na moj profil, ne želim da se plašite, ali nadam se da ćete uživati ​​u mom društvu u prvoj klasi ovog leta, ako ste čovjek s dobrim smislom za humor i avanturističkog duha, hoćete provedite nevjerojatno vrijeme u ovom iskustvu. Ja sam vrlo strastvena žena u svemu što radim i nadam se da vam se to sviđa. Jeste li spremni započeti ovaj let?

Samoopis:

Po prirodi sam vrlo druželjubiva, društvena i optimistična žena. Iskren sam, ljubazan i brižan. U svakoj situaciji ili problemu nastojim tražiti pozitivne strane. Također mogu reći da sam odgovorna i svrsishodna žena koja zna što želi od života.Jeste li se ikada zapitali zašto ste na ovoj web stranici? Vjerujem da je to naša sudbina – da se ovdje sretnemo i ima puno toga lijepog što ćemo imati u zajedničkoj budućnosti. Želite li ih otkriti?

Ljiljana traži:

Želim pronaći muškarca koji voli život i sve što je povezano s njim. Također mi je važno da ima dobar smisao za humor! Tražim poštenog, ljubaznog, svrsishodnog i odgovornog muškarca koji me može usrećiti!Ja sam smirena žena. Volim čitati i pisati ljubavne priče, volim romantičnu glazbu, vjerujem u pravu ljubav i sudbinu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE MA NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page