SLAVICA”IMAM 32 GODINE I RADIM KAO SOBARICA U JEDNOM HOTELU ZELIM TAJNU VEZU”

Interesi

Volim puno stvari i znam uživati ​​u životu. Jako volim glazbu, pomaže mi u stresnim situacijama ili me ispunjava nevjerojatnom radošću. Volim plesati, možda ću u budućnosti moći plesati za svog muškarca. Volim provoditi vrijeme u prirodi, samo šetati parkom i uživati ​​na svježem zraku.Ja sam jedna od onih dama koje vole čitati. Ja sam strastveni čitatelj. Nećete me naći na zabavama, ali iza knjige – da. Volim knjige potpuno različitih žanrova i pisaca. Kuhanje je moj život. Mogao bih biti kuhar da sam htio. Volim sama raditi i miješati svoja jela. Bit će mi dvostruko drago kuhati za mog dragog muškarca!

Licni Opis

Plavuša ranjive duše, ali sposobna voljeti, ljubav je jednom ušla u moj život i nažalost nije završila sretnim završetkom, ali to ne znači da sam spremna prestati. Vjerujem da mogu pronaći svog muškarca koji će me voljeti takvu kakva jesam, s mojim nedostacima i dostojanstvom. Ja sam dama koja voli život, voli svaku sitnicu i cijenim ono što već imam.Lojalna sam i nježna osoba, uvijek pokušavam pronaći samo pozitivne strane u ljudima, nitko nije idealan i to treba prihvatiti. Mogu biti drugačiji. Opušten sam, ljubazan, brižan, ali također mogu biti romantičan, tajanstven i strastven. Volim svaki dan naučiti nešto novo za sebe. Ako dobijem znanje – to znači da dan nije bio uzalud. Cijenim svaku minutu svog života. Vjerujem u dobar odnos prema svijetu i svemu oko sebe. Nikad ne promaši i negiraj – to je moj moto. Ali unatoč tome što pokušavam okupirati svaku minutu svog života, nedostaje mi voljena osoba koja će me zagrliti i ugrijati. Ne vjerujem ni u kakve kriterije osobe, samo želim biti sretna. Nadam se da ću te sresti ovdje i nastaviti našu komunikaciju u stvarnom životu.

Tražim

Moj odabranik treba biti nježan, veseo, s kojim nikada neće biti dosadno, s kojim će život biti ispunjen vedrim bojama i dojmovima. Želim se osjećati zaštićeno i voljeno, da znam da će me moj muškarac uvijek moći podržati u svakom trenutku.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page