MUŠKARCI LUDELI ZA NJOM, A NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU NEVINOST ČUVALA ZA ČUVENOG SRBINA: Rodila mu 2 ćerke i doživela PAKAO

Ljubavna priča Adrijane Lime nema previše detalja, a posebno ne onih skandaloznih, a to je ono što je izdvaja od drugih.

Čuveni model, Adrijana Lima danas se suočava sa brojnim kritikama na račun svog fizičkog izgleda. Takođe, ona je dokaz da u globalnom društvu vlada narativ po kojem žena uvek treba da izgleda dobro. Višak kilograma, i otečeno lice, normalna su pojava koju treba prihvatiti. Ali, zašto se onda nesavršenosti ne praštaju Adrijani Limi?

Uprkos činjenici da je zaludela muškarce širom sveta i da slovi za jednu od najlepših žena, od zluradih komentara nije mogla pobeći. Međutim, Adrijana je ostvarena žena u svakom smislu, te je kritike ne dotiču.

Kada je njen ljubavni život u pitanju, najviše se pričalo o njenoj ljubavi sa čuvenim srpskim košarkašem, Markom Jarićem. Tri godine nakon što su otišli na prvi dejt, rešili su da stanu na ludi kamen, 2009. godine. Kruna njihove velike ljubavi jesu ćerke Valentina i Siena. Međutim, par je 2014. godine rešio da stavi tačku na brak, dok je razvod ozvaničen 2016. Nakon razvoda, dugo se spekulisalo o njihovom pomirenju, budući da su nekoliko puta uhvaćeni zajedno u javnosti. Međutim, ispostavilo se da su ostali u dobrim odnosima zbog dece.

Zanimljivo je da je Adrijana svoju nevinost čuvala do braka, te joj je Marko Jarić bio prvi muškarac s kojim je spavala.

– Odnos  je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele! – rekla je manekenka 2006. u jednom intervjuu.

Adrijana nije imala mnogo emotivnih partnera u svom životu, a nakon poznatog Srbina, bila je u vezi sa turskim piscem Metinom Harom. Par je bio u vezi godinu dana, a raskid se dogodio 2019. Još dok su bili u vezi, šuškalo se da Metin ne voli žene, odnosno da je , te da je njihova veza bila deo marketinškog trika.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page