SUADA>"IMAM 34 GODINE I USAMLJENA SAM MUZ ME NAPUSTIO ZELIM UPOZNAVANJE" - Najnovije Vijesti

SUADA>”IMAM 34 GODINE I USAMLJENA SAM MUZ ME NAPUSTIO ZELIM UPOZNAVANJE”

Interesi:
Jedan od mojih talenata i hobija je crtanje. Kad slikam odmaram se svim srcem. Također jako volim pjevati i čitati knjige. U posljednje vrijeme jako se volim slikati i pozirati fotografima, to mi daje samopouzdanje. :))Volim živjeti s veseljem, zato volim provoditi vrijeme sa svojim prijateljima, prepustiti se glazbi da me zarazi i da prodre u moje tijelo. Uživam ići na plažu.Strastven sam prema modelingu, trenutno studiram moderne jezike i poslovnu administraciju. Moj život je pomalo rutinski otkako sam postao punoljetan i stigao ovdje otvoriti vrata za živjeti nove stvari i upoznati nevjerojatne ljude ovdje. Želio bih da znate mnogo više o meni. Pa zašto se ne usuđuješ razgovarati sa mnom?

Samoopis:
Jeste li spremni uroniti u ocean nezaboravnih emocija, uzbuđenja i ekstrema? Nadam se da uživate u vezi s vatrom i paprom? Ako da, onda ste pronašli profil prave dame! Ja sam bistra, eksplozivna, energična i vrlo pozitivna osoba! Život je cool, ja sam sretna osoba i želim podijeliti svoju sreću! Imam mnogo globalnih ciljeva u životu i, naravno, jedan od njih je stvaranje snažne i sretne zajednice!

Suada traži:
Čovjek kojeg tražim nije dužan nikome, pa ni meni. Voljela bih da bude najneovisnija, najkarizmatičnija i najsnažnija osoba koja čvrsto stoji na nogama i točno zna što želi od života. Njegovo zanimanje i status u društvu nije mi bitan, kao ni njegov izgled i prošli život. Važna je suština osobe, njen pogled na svijet i planovi za budućnost. Nadam se da ćemo pronaći zajednički jezik i da ćemo moći kovati planove za svijetlu i sretnu budućnost.Došao sam na ovu stranicu u potrazi za nečim novim za svoj život. Ja sam vrlo mlada djevojka koja još nije definirala što želi za svoj sentimentalni život. Otvoren sam za uživanje u dobrom razgovoru i vidjeti što će iz toga proizaći. Ja nisam zatvoren za avanturu ili možda za upoznavanje nekog posebnog za svoj život, a ti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page