Ova nana ima 66 godina, a svi misle da joj je unuka sestra: 'Prilaze mi dječaci (18) i nude... - Najnovije Vijesti

Ova nana ima 66 godina, a svi misle da joj je unuka sestra: ‘Prilaze mi dječaci (18) i nude…

stu 28, 2023

Posebnu pažnju zaslužuje australska nana koja je postala senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući predanosti tjelesnoj aktivnosti i fitnesu. Leslie Maxwell, koja ima 66 godina i živi u Melbourneu, redovno vrijeme provodi u teretani i zahvaljujući svojoj predanosti izgleda zaista impresivno.

Njena kondicija i izgled oduzimaju dah, a privlači veliku pažnju, posebno suprotnog spola, čak i više od svoje unuke.

Leslie na svom Instagram profilu redovno dijeli provokativne i golišave fotografije, a većina ih je snimljena u teretani, gdje najradije trenira sa svojom unučicom Tiom. Zanimljivo je da je Tija, unuka koja je inače vrlo otvorena, priznala da joj nana predstavlja ozbiljnu konkurenciju kada je u pitanju privlačenje pažnje muškaraca.

Tia je izjavila: “Budući da izgleda tako nevjerovatno za svoje godine, prilično je privlačna muškarcima. Čak mi se javljaju i 18-godišnjaci, što je stvarno smiješno.

Ponekad su prilično eksplicitni. Sve to shvatam kao kompliment” Leslie, sa svoje strane, sve te promišljene komentare i poruke shvaća kao komplimente, iako dolaze od puno mlađih muškaraca.

I dok Tia uživa u ogromnoj naninoj pažnji na Instagramu, Lesliena kćerka Vanessa, koja baš i ne voli fitness, nije toliko oduševljena maminim objavama na društvenoj mreži. Vanessa je izjavila: “To je još uvijek moja mama, nije kao da je kćerka tinejdžerica ili tako nešto. Ne želim da se promijeni, samo da malo ‘ublažim”.

S druge strane, Leslie svoje objave na Instagramu smatra dijelom svog posla. Rekla je: “Jako volim fitness i uvijek sam u teretani u oskudnoj odjeći, ali se i takmičim, pa sam navikla na sceni biti u malom bikiniju. Nije mi problem pokazati takve fotografije.

Ne stidim se svog tijela. Moram biti proizvod u koji vjerujem. Ne želim se prikrivati ​​i ako želim pokazati svoje tijelo, pokazat ću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš, zašto ne biti ‘na vrhu svijeta’.”

Leslie je odlučila postati personalna trenerica kada je imala 48 godina i te je godine pobijedila na svom prvom fitness takmičenju.

Vjeruje da svoj mladolik izgled duguje strogom fitness režimu i činjenici da trenira najmanje pet puta sedmično. Leslie je u prošlosti radila kao vizažistica i na promocijama, a danas je postala inspiracija mnogima zahvaljujući svom životnom stavu i posvećenosti tjelesnoj aktivnosti.

IZVOR:RADIOSARAJEVO.BA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page