ANDREA”IMAM 36 GODINA I ZIVIM U BIJELJINI ZELIM DRUZENJ I VEZU “

Interesi:
Imam visoko obrazovanje iz umjetničkog smjera. Druga diploma je glazbeno obrazovanje. Volim profesionalni sport i ponekad njegove ekstremne izdanke. Volim voziti, ali to radim pažljivo. Volim pse i moj prvi posao bio je uzgoj štenaca. Znam kako se brinuti o drugima i volim kada se ljudi brinu za mene.Knjige + ples = ja koja mogu objediniti znanja iz psihologije i predstaviti osjećaje kroz ples. Putovanja, kuhanje i sport također su moji prijatelji od djetinjstva. Otvoren sam za isprobavanje aktivnosti koje nikad nisam radio, jer mislim da ako ne idem u teretanu, onda jašem kon

Samoopis:
Izgledam kao Amazonka. Jak, direktan, iskren. Volim ekstremne sportove i putovanja. Ali pored pravog muškarca postajem vrlo nježna. Volim kuhati i pričati dugo o svemu. Volim čistoću, udobnost i toplinu.Optimističan sam i gledam je li čaša polupuna ili prazna. Ali ako je situacija loša, neću staviti masku. Ja kažem što mislim, kako se osjećam i kakva će biti moja gluma. Mlad sam i još uvijek vjerujem da brak treba biti jednom u životu. Nisam naivna, samo slikam i crtam svoju stvarnost pod pozitivnom vibrom, koja me drži dobro organiziranom, motiviranom i harmoniziranom. Sretna žena je osnova za sretnu obitelj, zadovoljnog muškarca i veselu djecu.

Andrea traži:
Trebam obrazovanog muškarca s dobrim ukusom. Onaj s kojim će biti vrlo zanimljivo ne samo razgovarati, već i šutjeti. Osoba koja zna učiniti lijepe sitnice za voljenu osobu: čokoladicu, hrpu tratinčica ili iznenadno putovanje. Tražim romantiku i nježnost.Shvaćam da će me većina muškaraca doživljavati kao unuku za sebe. Ali imam što reći. Ako me stereotipizira razlika u godinama, neću se nikada pridružiti ovoj stranici. Otišao bih u noćni klub i našao nekog studenta. Ali ja sam zreo po pitanju svoje odluke i zato sam ovdje. Mogu pronaći bilo kojeg muškarca za 1 noć, ali želim pronaći samo jednog za jedan život!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page