Rodila sam sa 17 i živela od 50 EVRA NEDELJNO, a sinu nisam imala ni za ZVEČKU, a danas nosimo DIZAJNERSKU ODEĆU i PLIVAMO U PARAMA: Evo kako sam se OBOGATILA! - Najnovije Vijesti

Sindi Kotrel napustila je roditeljski dom kada je imala samo 15 godina nakon svađe sa majkom, i preselila se u mali, prljavi stan u pdoručju Birmingema. Već sa 17 godina je zatrudnela, apreživljavala je sa 42 funte nedeljno.
Svoj prvi Božić kao majka dočekala godine u suzama, jer je svom tada sedmomesečnom sinu mogla da pokloni samo jefitnu zvečku. Ali sada, 14 godina kasnije, njen stil života je potpuno drugačiji. Ona je izdvojila čak hiljadu funti za poklon svog sina, a priredila je i bogatu trpezu, a kaže da je obezbedila sebi pristojan život zahvaljujući poslu veb modela.

“Imala sam 18 godina i moj sin Džek me je čudno gledao dok sam mu davala jedini pogled koji sam mogla da priuštim -skromnu zvečkicu. Osećala sam se kao loša majka, jer ne treba da imam dete, ako ne mogu da mu osiguram dobar život i tada sa, se zaklela da ću učiniti sve u mojoj moći da mu obezbedim”, započela je Sindi priču, pa se prisetila kako su njene nevolje počele:

“Imala sam glup sukob sa mamom, ali sam bila preponosna da ostanem u toj kući i premlada da znam neke stvari. Trebalo je da budem na koledžu, ali nisam imala novca za to. Nisam bila u vezi, a zatrudnela sam, ipak kada sam rodila Džeka osećala sam da moj život ima svrhu. Nikad nisam nekog toliko volela, i samo sam želela da ne moram da ga nosim u moj skromni stan. Želela sam da ima čarobno detinjstvo kao i ja i raskošne praznike i puno poklona. Nisam želela da gleda uplakanu majku kako jede rezance”.

No, danas je sve drugačije, ova plavuša tvrdi da zarađuje 400 funti za tri sata rada dnevno kao veb model. No, to je imalo svoju cenu – ona se svlači i oblači ispred kamera dok je nepoznati ljudi na Internetu gledaju.

“Grozno je, svi me gledaju dok ne završim. Ali ja odugovlačim, jer plaćaju 4 funti po minuti za tu privilegiju. U svakom trenutku mogu da imam čak 10 gledalaca, a svi plaćaju. Neki korisnici žele samo da gledaju, neki i da razgovaraju. Mnogi od njih su u braku – oni kažu da to nije prevara, a da ipak imaju zadovoljstvo”, tvrdi Sindi.

Ova 32-godišnja Britanka kaže da je njena majka bila šokirana, ali da joj je onda objasnila kako nikom ne nanosim zlo, da niko ne zna gde živi i da nema kontakta sa njima u stvarnom životu:

“Dok je gledala kako moja zarada raste iz minuta u minut na ekranu, nasmejala se i rekla: “Pošteno” Volela bih da sam to uradila dok sam bila mlada.

Sindi je otkrila i da je pokušala da prestane sa ovim poslom, te da je tri meseca radila u robnoj kući, ali da se vrlo brzo vratila veb modelingu. Dodala je i da bi se odrekla svega one sekunde kada bi je njen sin to zamolio.

IZVOR:ZENABLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?