‘Snimao nas je u intimnim odnosima’: Djevojka očajna zbog ljubavnika, strahuje od jedne stvari…

Jedna se djevojka u svojoj se ispovijesti požalila savjetnici za ljubavne veze kako se zbog svoje nesmotrenosti našla u vrlo nezavidnoj situaciji. Kao mlada djevojka, u ranim dvadesetima, sasvim je slučajno upoznala momka koji je važio za domaćeg ljepotana koji je uvijek imao djevojku pored sebe.

Iako je u vrijeme kada ga je upoznala imao djevojku, ponudio joj je intimne odnose, što je ona objeručke prihvatila, nadajući se da će veza prerasti u nešto više.

Pristala je na sve što je on htio, pa čak i snimala njihov intimni odnos.

Djevojka je priznala da se zaljubila u njega, no emocije joj nisu uzvraćene. Nakon što joj je rekao da njihova veza više ne funkcionira i da se ničemu ne nada, pokušala ga je zaboraviti. Nekoliko mjeseci nakon veze upoznala je njegovog prijatelja koji ga je nazvao pogrdnim imenima, a ubrzo je shvatila da je njihovim prijateljima pokazao privatni video.

Ona ga je tada ljutito nazvala i držala mu pridike o tome koliko je povrijeđena i razočarana njegovom izdajom, nakon čega joj je on rekao da bi trebala biti polaskana što je spavala s njim te da je obrisao video i da može biti mirna. No, nesretna djevojka i dalje strahuje da snimka ne ode u eter, ili završi na nekoj web stranici. jer ne zna što je s njim učinio.

Savjetnica je bila zgrožena potezom ovog momka, rekavši djevojci da su ona i njegova tadašnja djevojka izmanipulirane te da on ne poštuje nijednu ženu. Naglasila je kako ju je iskoristio i odbacio, jer je očito da ima nisko samopouzdanje i samopoštovanje. što je koristilo njegovom egu. Savjetovala ju je da se za pomoć obrati upravi koja se bavi prevencijom i sankcioniranjem neprimjerenih snimaka, poručivši joj da ni ona, kao ni bilo koja druga djevojka, ne zaslužuje takav tretman.

IZVOR:RIJEKADANAS.COM

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link