ŠOKANTNI DETALJI PRELJUBE Stjuardesa uhvatila MUŽA SA DRUGOM u krevetu: Zbog onoga što je uradila morala je da reaguje policija - Najnovije Vijesti

Doživela je šok kada se vratila u porodični dom na Floridia, a zbog onoga što je uradila završila je u zatvoru.Nicol Denison (29) je zatekla muža kako vodi ljubav sa drugom ženom u njihoovj porodičnoj kući u Tampa beju, 22. jula. Stjuardesa je u besu supruga sa kojim je tri godine u braku udarila u lice zbog čega je zadobio modrice ispod oka. Nanela mu je i ogrebotine na čelu i modrice na desnoj ruci, piše u policijskom izveštaju koji prenosi “The Smoking Gun”.

Nikol jepo razotkrivanju prevare uzela muževljevu gitaru i razbila je o zid na kojem je napravila rupu, saopštili su iz policije. U izveštaju piše da je bilo naznaka da je radnica kompanije “Allegiant Airlines” bila pod dejstvom alkohola.

Lokalni mediji prenose da je Nikol uhapšena zbog porodičnog nasilja. Priznala je krivicu pa je puštena prošlog četvrtka. Sudija joj je dopustio da ostane u kontaktu sa mužem, sa kojim ima dvoje dece.

IZVOR:ZENA.BLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?