Beograđanka pola godine bila u SAVRŠENOJ VEZI, a onda je otkrila ISTINU o njemu: "Konačno sam našla onog pravog, a onda je USLEDIO HLADAN TUŠ" - Najnovije Vijesti

Beograđanka pola godine bila u SAVRŠENOJ VEZI, a onda je otkrila ISTINU o njemu: “Konačno sam našla onog pravog, a onda je USLEDIO HLADAN TUŠ”

kol15,2023

Tema prevare uvek je aktuelna. Ovih dana o prevarama se priča povodom slučaja Ljupke Stević, koja je celu deceniju bila ljubavnica oženjenom čoveku, a ono što joj je zasmetalo je što on pored nje i žene ima još dve ljubavnice. Na tu temu oglasili su se svi, pa čak i Danilo Ikodinović koji je uzdrmao Tviter svojom porukom.
A koliko god prevara bila bolna tema, činjenica je da se dešava često. Neke žene postanu ljubavnice i bez svog znanja, poput ove

“Živi u inostranstvu, često dolazi da se vidimo, često se i čujemo i super nam je zajedno”, piše ona i sve izgleda kao bajka dok nakon pola godine takve veze ona preko zajedničkih prijatelja ne sazna da čovek ima ženu i dete.

Ispostavilo se da ima mnogo sličnih primera.

Znam devojku koja je bila godinu dana u vezi sa momkom, za koga se ispostavilo da ima verenicu. Užas… Takođe veza na daljinu, ali često su se viđali, putovali zajedno… Ne znam koliko je pouzdan taj izvor informacija, ali ja bih sačekala da dođe i pitala ga – kako su ti žena i dete? Ništa – čula sam, rekli mi… Nego direktno. Videćeš njegovu reakciju i sve će ti biti jasno – posavetovala ju je jedna forumašica.

– Ja mu ništa ne bih rekla, nego samo bih ga isključila iz svog života za sva vremena. Pa on nek sam razmišlja zašto – piše druga forumašica.Kako piše, usledila je standardna priča za sve preljubničke odnose – prvo poricanje, pa uveravanja da nije srećan u braku, da će se razvesti.

– Bilo mi je baš teško, jedva sam se suzdrala da ne plačem pred njim, ali uspela sam. Idemo dalje – zaključila je forumašica.

IZVOR:ZENABLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page