"Moj muž je mnogo radio, bio je vam kuće, a kada bi došao, samo bi spavao": Četiri žene otkrile su zašto su varale, poslednja priča je NAJOKRUTNIJA! - Najnovije Vijesti

“Moj muž je mnogo radio, bio je vam kuće, a kada bi došao, samo bi spavao”: Četiri žene otkrile su zašto su varale, poslednja priča je NAJOKRUTNIJA!

kol15,2023

Razlozi za preljubu su brojni, svaka žena traži nešto što joj u vezi ili braku nedostaje. Obično su i neverovatna privlačnost ili velika požuda ono što spaja dvoje ljudi, a četiri žene navode svoje, ne baš tipične razloge prevare.Ž
PREVARILA SAM GA DA BIH VIŠE CENILA ONO ŠTO IMAM

Studentkija Oksana (31) iz Mančestera posle sedam meseci veze sa Džonom počela je da vara. Posle dva meseca paralelne veze ova dama ipak je shvatila da voli Džona, da su u pitanju iskrena, duboka osećanja. Aferu je priznala. Tri gdine posle njene iskrenosti veza im je jača nego ikada.

– Sa Džonom je sve bilo u redu, on je bio veoma pažljiv, ali pomislila sam da sam se prerano skrasila. Morala sam probati nešto novo. Tako sam u izlasku s prijateljima upoznala muškarca s kojim sam osetila varnice. Razmenili smo telefone i tako je sve počelo. A završilo se preko poruke i nikada ga više nisam videla. Džonu nisam htela da priznam aferu, ali on je shvatio da se nešto dešava. Bio je slomljen kada sam priznala. Ali oprostio mi je. Nikada nismo bili srećniji nego sada i mislim da ne bih znala ceniti ovo što imamo da tad nisma iskusila prevaru – iskrena je Oksana.

VARALA SAM JER SAM BILA USAMLJENA
Šeron Hevort (43) u braku je 19 godina, a supruga je prevarila pre šest godina. Uzrok je, kaže, bila samoća.

– Moj muž je mnogo radio, bio je vam kuće, a kada bi došao, samo bi spavao. Onda sam počela aferu sa kolegom s posla. Iamli smo ista interesovanja, delili trenutke koje nisam mogla imati s mužem. Davao mi je komplimente i činio da se osećam posebno. Zbog svega toga, kao i zbog seksa, osećala sam se bolje i privlačnije.

Šeron je u ovoj vezi opstala tri meseca, dok krivica nije učinila svoje. Prizbnala je, muž joj je oprostio, bilo mu je jasno koliko je bila usamljena.

PREVARILA SAM JER SAM SE ZALJUBILA

Džo i Stuart bili su prve komšije oboje u braku kada su započeli vezu 2011. Napistili su svoje partnere, preselili se i sada imaju trogodišnju ćerku Lili.
– Čim sa videla Stjuarta bio mi je privlačan, ali nikada nisam pomislila da će nešto među nama biti. Moj brak se tad raspadao, a u njemu sam pronašla utehu. Razgovarali smo, pa prešli na “Fejsbuk” poruke, dok se nismo našli jedne ponoći i dvorištu. To je prešlo u redovno viđanje, seks je bio divan i strastan. Mislila sa da je to prolazna avantura, za koju moj muž neće ni saznati jer smo imali dvoje dece. Ali Stjuarta niam mogla da izbijem iz glave. Sve sam priznala mužu i otišla – priča Džo.

Njen suprug je dobio kuću, ali i starateljstvo nad decom. Ipak, Džo nije bila nikada nije bila srećnija.

– Žao mi je jedino dece, tad su imali četiri i pet godina – iskrena je Džo.

PREVARILA SAM DA SE OSVETIM

Rebeka je prevarila muža da bi mu vratila šest njegovih prevara.- Promenio se čim sam ostala trudna. Počeo je kasnije da dolazi, a petkom bi otišao ujutro na posao i vraćao se tek u utorak, kao da je to najnormalnije ponašanje. U osmom mesecu trudnoće posumnjala sam da me vara. Unajmila sam detektiva, a on mi je otkrio da je u igri čak šest žena. Moj muž je sve negorao.

Osam meseci kasnije počela sma da se viđam sa svojim oženjenim bivšim dečkom. To je trajalo tri godine i još više mi je zakomplikovalo sutuaciju. Shvatila sam da nisam srećna. Ostavila sam i supruga i ljubavnika. Verujem da ću jednom naći onog pravog.

IZVOR:ZENABLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page