Oprostila je PRELJUBU dečku, a onda je on uradio isto: Odlučila je da mu se SLATKO OSVETI, a neki kažu da je PRETERALA - Najnovije Vijesti

Šta vi radite nakon raskida? Okrećete se i odlazite u susret novoj ljubavi ili se svetite bivšem partneru? Moramo da napomenuo da se pitanja odnose na prekid veze iniciran preljubom partnera.Devojka Destini nije imala dilemu šta da treba da uradi nakon što ju je dečko prevario – drugi put. Oprostila mu je prvi put, a kada je ponovo grešku, znala je da je to kraj.

S obzirom da ona i njen bivši partner žive u različitim gradovima, a da su se kod njen zadržale neke njegove stvari, spakovala ih je u kutiju i poslala ih poštom. Ali je pre slanja “začnila” paket, piše “Miror”.

Isprskala je njegove stvari lakom za kosu i posuila ih “brdom” šljokica.

“Ovo se dogodi kada prevariš devojku koja voli šljokice!”, poručila je Destini kojoj neki govore da je preterala.
“Zašto ljudi moraju ovakve stvari raditi nakon raskida?”, pitaju neki Destini koja je detalje osvete otkrila na TikToku.

Čini se vama njena osveta prenaglašena?

Čitali smo mi o daleko gorim, ali osveta nikada nije rešenje. Možda vam pomogne kratokratjno pa možete pomisliti da ste pobedili, a ljutnja i bes vas mogu odvesti u potpuno pogrešan pravac jer se osvetom ne reševa sam uzrok problema već se samo stavaraju novi sa kojima se nije lako izboriti jer nakon osvete možete biti u zabludi da ste ostvarili vama važan cilj. Jednostavno se suočite sa bolom i razočaranjem i pobedićete ih! A kada to uradite, spremni ste za novu vezu. Ne gubite vreme kažnjavajući druge, pomozite sebi!

IZVOR:ZENA.BLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?