SELMA”IMAM 25 GODINA IZ TUZLE SAM I ZELIM UPOZNATI STARIJE”

Licni Opis

Sport, crtanje, tenis, čitanje knjiga, stalno samorazvoj.Uvijek tražim avanture na mojoj petoj točki, heh. 🙂 I inače, imam jednu lijepu i ukusnu, ali da ne bježimo od teme – da, volim avanture, ali to ne znači da sam luda. Ja sam samo vrlo pozitivna i vesela osoba. Glavna stvar u životu je na sve gledati s osmijehom, a gledajući mene ne možete a da se ne nasmiješite. Također sam mekan i prozračan, poput marshmallowa, ali nemam puno kalorija, hoćete li me kušati?

O Meni

Vrlo sam aktivna i pozitivna žena. Društvena sam, lagana, svestrana i energična. Odgovoran sam i svrhovit. Uravnotežena sam, ne volim napade bijesa. Uvijek te mogu saslušati i dati savjet. Volim učiti nove stvari i stjecati nova iskustva.

Tražim

Tražim muškarca koji će mi biti poput daška svježeg zraka, poput vedrog sunčanog dana. Želim s njim podijeliti sve svoje emocije i osjećaje. Podijelite sa mnom sve svoje želje i snove! Želim uz njega osjetiti pravo blaženstvo i sreću. Želim se osjećati željeno i voljeno, zaštićeno i samopouzdano u budućnosti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page