ELVEDITA”IMAM 26 GODINA IZ SARAJEVA SAM I ZELIM UPOZNATI STARIJE”

Interesi:
Moji hobiji su raznoliki. Volim učiti i rasti. Čitam knjige, studiram psihologiju, bavim se sportom, putujem, čuvam djecu i tako dalje. Spremna sam na nove hobije i često se okušam u nečem drugom. Dobar sam u kuhanju. Volim dom činiti ugodnim.

Samoopis:
Siguran sam da u našem životu postoje dva najvažnija dana: dan kada si rođen i dan kada si shvatio zašto. Nikad se ne trudim biti fin prema svima, ovo je nemoguće. Uvijek sam bio individualac. Punih sam vrijednosti, zreo, samouvjeren. U meni su spojeni nježnost, dobrota, predanost, poštenje i iskrenost! Nikada ne lažem i ne volim lažljivce! Ja sam svestrana, obrazovana i društvena osoba! Vesela sam, šaljiva, pozitivna, odgovorna i marljiva. A ako iznenada stanem i shvatim da je pred nama slijepa ulica – ne klonem duhom, osvrnem se oko sebe i uvijek nađem izlaz!

Elvedita traži:
Sanjam o tome da upoznam muškarca kojem će naša ljubav i obitelj uvijek biti na prvom mjestu. Nadam se da će čovjek biti iskren i pošten. Želim pravog muškarca, a ne sanjara. Želim se osjećati sigurno sa svojim muškarcem. Stabilnost, odgovornost i sposobnost držanja riječi. Nadam se da će u našim odnosima biti poštovanja, ljubavi, brige, razumijevanja i podrške. Neće biti nasilja, izdaje i prevare! Tada ćemo biti sretni makar cijeli svijet bio protiv nas!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page