MILJANA”IMAM 34 GODINE IZ CRNE GORE SAM I ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU”

srp16,2023

Interesi
Volim plesati, baviti se sportom, volim isprobavati i kuhati nova jela. Također volim putovanja, u slobodno vrijeme idem u šetnje s prijateljima, volim planinariti po planinama. Smiruje me i opušta zanimljiva glazba, čitanje knjiga, opuštanje u toplicama.

Licni Opis
Ja sam privržena, nježna, vrlo romantična i vesela žena. Spremna sam na nova poznanstva, volim iskrene i otvorene ljude. Znam se slagati s ljudima i mogu pronaći zajednički jezik s gotovo svima. Uvijek sam optimističan u pogledu svijeta.Ja sam vesela i ljubazna. Moja mama kaže da sam ponekad previše miran pa nije ni sigurna jesam li kod kuće ili nisam! Vrlo sam osjetljiva i nježna, ali ne prema svima. Trebao bi biti dobar prema meni da osjetiš koliko mogu biti sladak i mekan. Fina glazba mi podiže raspoloženje, pa je uvijek uključim kad god sam potištena. Također sam i fina domaćica, obično čistim i kuham kad su mi roditelji na poslu. Uvijek sam spreman pomoći ljudima i smatram da svi moramo biti ljubazni i uslužni čak i prema ljudima koje ne poznajemo puno.

Tražim
Partner mojih snova trebao bi biti jednostavna osoba sa svojim individualnim snagama i slabostima, tražim upravo muškarca koji želi izgraditi ozbiljnu vezu. Cijenim poštenje i nesebičnost. Trebam iskrenog muškarca kojemu se mogu otvoriti i u potpunosti mu vjerovati. Bit ću spreman na kompromise i otvorene razgovore sa svojom budućom srodnom dušom. Želim se osjećati kao princeza u rukama muškarca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page