VIDOSAVA(26)”OSTAVLJENA SAM NA VLASTITOM VENCANJU ZELIM DRUZENJE

srp18,2023

Interesi:
Nikada ne stojim na jednom mjestu, volim uživati ​​u životu, stalno se razvijati i usavršavati. Slobodno vrijeme uvijek provodim sa zanimanjem i koristima za sebe, ali moj najveći hobi je slušanje glazbe i čitanje knjiga. To me smiruje, čini mi zadovoljstvo i pruža mi priliku da se razvijam i naučim nešto novo za sebe. Još jedno mjesto gdje mi se stalno događaju čuda je kuhinja! U kuhanju me fascinira miješanje različitih okusa i pažnja na svaki sastojak. Posebno su dobri: boršč, salate i pita koju ćete svakako htjeti probati. A nedavno mi je hobi postao posjećivanje izložbi i galerija, jer je vidjeti slike velikih umjetnika tako uzbudljivo! Naravno, sastavni dio mog života su putovanja i fotografija. Volim putovati i pokušavam svojom fotografijom uhvatiti nevjerojatnu ljepotu našeg svijeta. Fotografija me uvijek privlači i inspirira da stvaram čuda i naučim nešto novo.

Samoopis:
Ja sam privlačna, vesela, osjetljiva i svrsishodna dama koja će svom partneru pružiti stabilnost, pouzdanost, vjernost, strast, brigu i ljubav. Želim zapaliti veliki plamen ljubavi iz iskre koja će nas grijati svaki dan i svaku noć, i tada ću postati najsretnija žena na svijetu.

Vidosava traži:
Želim započeti ozbiljnu vezu, pa sam se odlučila na takav korak kao što je upoznavanje mog jedinog muškarca putem ove stranice. Spreman sam djelovati da pomjerim planine, pa čak i preseliti se u drugu zemlju zarad svoje ljubavi! Znam da veze s osobom iz druge zemlje mogu biti prilično teške, ali teškoće me nimalo ne plaše, jer znam da ljubav nikada ne dolazi iz zone komfora. Stoga je moj cilj ovdje biti u blizini pametnog, dobrog, poštenog i pažljivog čovjeka koji će me natjerati da mu vjerujem, a jedini način na koji to može učiniti je da pokaže svoje postupke prema meni i koliko će ozbiljno shvatiti naš zajednički život mu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page