Muža sam prevarila sa kolegom PRVE BRAČNE NOĆI, najviše su plaćali starci od 80 godina”

Beogradska policija nedavno je uhapsila petoricu muškaraca zbog sumnje da su vrbovali žene da pružaju intimne

usluge za novac, a potom su njihove slike stavljali na internet portal za odrasle, ugovarali im sastanke i dovodili klijentima u iznajmljene stanove.

 

Za uhapšene makroe radilo je najmanje sedam devojaka, najmlađa je imala 18, najstarija skoro 50 godina, a mahom su iz unutrašnjosti i potiču iz finansijski ugroženih porodica te su dobrovoljno pristale da rade za njih.

O tome kakav je život jedne prostitutke, šta sve preživljavaju dok se bave “najstarijim zanatom na svetu”, ali i kakve sve zahteve klijenata moraju da ispunjavaju pre nekoliko godina je u ekskluzivnoj ispovesti za vranjski OK radio pričala Barbara iz Vranja.

Visoka i privlačna žena, koja danas ima 39 godina, tada je šokirala izjavom da se bavila prostitucijom zato što voli intimane odnose  i novac, a potom je opisala i svoje prvo iskustvo.

– Prvo ljubavno iskustvo, sa jednim gradskim krimosom bilo je nezaboravno. Osetila sam da bez muškarca i intimnih odnosa  ne mogu da izdržim duže vreme – počela je svoju priču Barbara.

Kako je rekla, brzo je otkrila da u njoj postoji jak nagon i želja za odnosima i počela je da menja partnere. Međutim, ubrzo su počela ogovaranja da je  laka zena” i problemi sa majkom, pa je za inat odlučila da se uda.

– Naleteo je mladi policajac, tek pristigao iz Sremske Kamenice, zaljubio se kao magarac, navukla sam ga na kvalitetan intimni odnos i nakon dve nedelje predložio je brak – kazala je Barbara.

Mladoženja je bio iz jednog sela iz dalje okoline Vranja i napravili su svadbu pod šatorom koja je trajala dva dana. A onda je usledio pravi šok za novopečenog mladoženju, koji nije stigao ni da se otrezni od svadbenog veselja, a njegova supruga Barbara ga je već prevarila, i to sa kolegom!

– Na samoj svadbi za oko mi je zapeo jedan od policajaca, drug mog supruga. Fiksirali smo se pogledima još dok me pop venčavao u crkvi – rekla je Barbara.

I dok je njen suprug ostao da se veseli i pije sa društvom, ona je pod izgovorom da joj nije dobro otišla da spava.

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link