NAJBOLJA STVAR KOJU JE URADIO MOJ SUPRUG? PREVARIO ME! Srećniji smo nego ikad, evo zašto PRELJUBA ne mora da znači KRAJ - Najnovije Vijesti

NAJBOLJA STVAR KOJU JE URADIO MOJ SUPRUG? PREVARIO ME! Srećniji smo nego ikad, evo zašto PRELJUBA ne mora da znači KRAJ

lip10,2023 #AFERA #PREVARA

Da ima i onih koji misle da je prevara najbolja stvar koja može da se dogodi u braku, dokazuje priča para koja sledi u nastavku.

Čeriti (45) i Met Kreg (40) iz SAD-a upoznali su se dok su bili tinejdžeri, a samo nekoliko godina kasnije se venčali. Prošlo je desetak godina otkako je Čeriti saznala da je suprug vara sa koleginicom sa posla. Svoju priču su podelili javno, želeći da dokažu da preljuba u braku ne mora nužno da znači kraj. Čeriti je objasnila da je samo imala osećaj da njen suprug ima ljubavnicu, a onda su stigli dokazi.

Kada je proverila mobilni telefon, SMS poruke su bile jasne. Suprugu je stavila do znanja da zna sve, a Met je priznao da je neveran. Otkrio je da su njegova osećanja prema drugoj ženi jaka, ali da ne želi da izgubi suprugu i decu. Tada je odlučio da da otkaz kako bi se potpuno sklonio od ljubavnice, a onda je promenio i broj telefona. Obećao je supruzi da će se potrudi da povrati poverenje, a Čeriti je odlučila da mu da još jednu šansu.

Odluka nije pala lako. Kada je saznala za aferu, Čeriti i Met su se rastali, a ona je preuzela brigu o deci. Bila je sigurna da mu nikada neće oprostiti, ali su se sreli za Dan zaljubljenih. Odlučili su da razgovaraju o svemu, išli su zajedno na terapije za parove i ponovo obnovili odnos.

“Ova afera se pokazala kao najbolja stvar koja se ikada dogodila našem braku. Sve se raspalo, bili smo u nekom toksičnom i nezdravom raspoloženju. Srušio nam se ceo svet. Ne možete da bacite bombu u svoj dom i odete neoštećeni. Postalo je to vrlo lično putovanje. Sad smo srećniji nego ikada. Pre nego što sam otkrila aferu, bili smo srećni u braku i dobri prijatelji. Uprkos tome, postala sam toliko sumnjičava da sam počela da pratim svaki njegov korak dok sve nije eskaliralo”, prisetila se.

Met je direktor marketinške kompanije u kojoj je radio više od 60 sati nedeljno.

“Više sam vremena provodio na poslu nego sa porodicom. Borio sam se između porodice i snova o karijeri. Nisam želio da izgubim svoju porodicu, a nisam ni želeo da povredim tu drugu ženu“, ispričao je Met. Kako bi nastavili tamo gde su stali, Čeriti i Met su bili odvojeni godinu dana.

“Ta godina razdvojenosti dala nam je vremena da se oporavimo i napravimo sve što je moguće da ponovno izgradimo međusobno poverenje. Taj proces je stvarno pomogao našoj porodici. Sad u potpunosti razumem njena osećanja i mogu da budem otvoren s njom”, rekao je Met. Šta vi mislite?

IZVOR:MONDO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page