Muža sam prevarila sa kolegom PRVE BRAČNE NOĆI, najviše su plaćali starci od 80 godina" - Najnovije Vijesti

Beogradska policija nedavno je uhapsila petoricu muškaraca zbog sumnje da su vrbovali žene da pružaju intimne

usluge za novac, a potom su njihove slike stavljali na internet portal za odrasle, ugovarali im sastanke i dovodili klijentima u iznajmljene stanove.

 

Za uhapšene makroe radilo je najmanje sedam devojaka, najmlađa je imala 18, najstarija skoro 50 godina, a mahom su iz unutrašnjosti i potiču iz finansijski ugroženih porodica te su dobrovoljno pristale da rade za njih.

O tome kakav je život jedne prostitutke, šta sve preživljavaju dok se bave “najstarijim zanatom na svetu”, ali i kakve sve zahteve klijenata moraju da ispunjavaju pre nekoliko godina je u ekskluzivnoj ispovesti za vranjski OK radio pričala Barbara iz Vranja.

Visoka i privlačna žena, koja danas ima 39 godina, tada je šokirala izjavom da se bavila prostitucijom zato što voli intimane odnose  i novac, a potom je opisala i svoje prvo iskustvo.

– Prvo ljubavno iskustvo, sa jednim gradskim krimosom bilo je nezaboravno. Osetila sam da bez muškarca i intimnih odnosa  ne mogu da izdržim duže vreme – počela je svoju priču Barbara.

Kako je rekla, brzo je otkrila da u njoj postoji jak nagon i želja za odnosima i počela je da menja partnere. Međutim, ubrzo su počela ogovaranja da je  laka zena” i problemi sa majkom, pa je za inat odlučila da se uda.

– Naleteo je mladi policajac, tek pristigao iz Sremske Kamenice, zaljubio se kao magarac, navukla sam ga na kvalitetan intimni odnos i nakon dve nedelje predložio je brak – kazala je Barbara.

Mladoženja je bio iz jednog sela iz dalje okoline Vranja i napravili su svadbu pod šatorom koja je trajala dva dana. A onda je usledio pravi šok za novopečenog mladoženju, koji nije stigao ni da se otrezni od svadbenog veselja, a njegova supruga Barbara ga je već prevarila, i to sa kolegom!

– Na samoj svadbi za oko mi je zapeo jedan od policajaca, drug mog supruga. Fiksirali smo se pogledima još dok me pop venčavao u crkvi – rekla je Barbara.

I dok je njen suprug ostao da se veseli i pije sa društvom, ona je pod izgovorom da joj nije dobro otišla da spava.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?