“UDATA SAM, A KAO DEVOJKA ŽIVIM!” Od septembra imala 6 afera, a ne smatra ih prevarom – “Imam oči samo za supruga!”

Jedna udata žena otkrila je da je pored muža imal čak šest afera…

Jedna žena i majka koja je u braku već 26 godina ispričala je kako je od septembra prošle godine imala čak šest afera sa različitim muškarcima. Laura (45), udala se za svoju ljubav iz detinjstva još u tinejdžerski godinama. Varanje joj nije padalo ni na pamet, sve do nedavno nakon što su deca otišla svojim putem.

Po profesiji računovođa, Laura iz Damfrisa tvrdi da je njen muž i dalje jedini muškarac za nju, uprkos njenim vanbračnim aktivnostima, tačnije aferama.

“Naša deca su poletela iz gnezda i mom mužu je postalo dosadno. Provela sam 20 godina posvećujući svoj život brizi o njima i kada ih odjednom nije bilo, osetila sam se kao da mi je ostalo malo vremena. Sve sam se radovala što ću provesti neko kvalitetno vreme sa svojim mužem, ali on je bukvalno osećao suprotno od mene”, započela je svoju priču Laura. Za razliku od nje, koja je želela da zajedno obilaze zanimljiva mesta, putuju i šetaju se jednostavno, on bi radije želeo da ostane kod kuće.

“Uopšte ga ne zanima ono što želim da radim, prilično je usamljeno. I jednostavno nisam to očekivala od kada su se iselila deca”, nastavila je Laura. Ona, kako je i sama rekla, odavno je “ispala” iz forme, na flertovanje je zaboravila, a i osetila je strah prvi put kad se sastala sa nekim drugim muškarcem.

“Ali bilo je kao da vozim bicikl nakon prvog puta. Nikada se nije radilo o pronalaženju nekoga ko će zameniti mog muža, jednostavno je bilo tako zabavno i zbog čega se ponovo osećam živom”, otkrila je Laura i dodala da je svoje ljubavnike viđala na različitim mestima – autu, na selu, u njihovim kućama… Ona je čak i otkrila jasnu razliku između intimnog odnosa sa svojim mužem i ljubavnicima.

“Kada imam odnos sa svojim mužem, radi se o ljubavi, mi smo dvoje povezani zajedno. Ali sa ljubavnicima je bila potpuna strast bez ikakvih obaveza i dopalo mi se”, objasnila je ona.

Takođe, Laura svog muža i dalje smatra jedinim, čak i nakon što je upoznala toliko muškaraca za kratak vremenski period. Kako kaže, još uvek ima oči samo za svog supruga. Upravo zbog toga, svoje ponašanje ne smatra kao varanje, već kao kratko zadovoljstvo koje neće zauvek da radi…

A šta vi mislite?

IZVOR:F(MONDO)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link