‘Suprug me čak 22 godine varao s mojom mamom: I njoj je isto napravio djecu, moju polubraću

Ušla sam u našu spavaću sobu i zatekla ih zajedno u krevetu. Mama je počela vrištati da izađem što me još više potreslo, rekla je i dodala da je njen suprug napravio dijete njoj i njenoj majci u razmaku od par dana

Žena je ostala u šoku kada je otkrila da je njezin suprug, s kojim ima troje djece, imao aferu s njenom majkom i to dugu čak 22 godine. DNK test je otkrio da je on čak otac njene braće blizanaca, odnosno polubraće. Rekla je kako joj je uništio povjerenje u sve muškarce i potpuno uništio obitelj.

– Sa svojim mužem (39) sam od naše 15. godine. Zatrudnjela sam sa 17 i preselili smo se k mojim roditeljima. Ubrzo smo se preselili na ranč mog pokojnog djeda, koji je odmah do kuće mojih roditelja. Sve je bilo savršeno. Naš brak je bio jako dobar. Kupovali smo jedno drugom darove i često zajedno izlazili – ispričala je na Redditu.Međutim, cijeli njen svijet se srušio kada je vidjela supruga i svoju mamu zajedno u krevetu.

– Ušla sam u našu spavaću sobu i zatekla ih zajedno u krevetu. Mama je počela vrištati da izađem što me još više potreslo – ispričala je

– Nažalost, moja najstarija kći također je bila kod kuće u svojoj spavaćoj sobi i vidjela svoju baku kako gola trči van. Bila je shrvana. Otišla je kod moje sestre. Pitala sam muža da mi kaže istinu. Priznao mi je da ga je moja mama zavela kad smo imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Kada sam shvatila da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli biti od mojeg supruga još sam se više šokirala – dodala je.

Sve je ispričala svom ocu.

– Natjerala sam muža da prizna i moj tata je bio shrvan kada je doznao, on i moja mama su također bili srednjoškolski ljubavnici. Izbacio ju je iz kuće i tražio DNK test za moju braću blizance i najmlađeg brata. Blizanci su biološka djeca mog supruga. Izbacila sam ga iz kuće – otkrila je.

Ona i njen otac sada pokušavaju prodati svoje kuće kako bi zajedno kupili veću nekretninu negdje drugdje. Dodala je i kako je shvatila da je njen suprug napravio dijete njoj i njenoj majci u razmaku od samo nekoliko dana.

– Iznimno sam ogorčena i ljuta na svoju majku – rekla je.- Moja braća blizanci, jedna od mojih sestara i cijela obitelj mog bivšeg nisu u kontaktu sa mnom i mojom djecom. Idem na terapije od siječnja, a i moje dvoje starije djece također ide na individualnu terapiju – dodala je, a prenosi Mirror.

IZVOR:24SATA.HR

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link