Uhvatila je muža u krevetu sa svojom majkom: “Ne znam šta da radim”

Ova žena radi kao medicinska sestra, te joj je majka često čuvala dete!

Jedna je žena, čiji identiten je nepoznat, objavila je svoju šokantnu ispovest na internetu. Naime, njoj se dogodila situacija koju možemo da vidimo samo u filmovima, i to retko.

Prema njenim rečima, ona je svoj supruga zatekla u krevetu sa, ni manje, ni više, nego sa svojom majkom.Ona oktriva da nikada nije znala ko joj je otac, jer bila rezultat veze za jednu noć. Bila je, kaže, veoma vezana za svoju majku jer su više od pola njenog života živele zajedno.

– Kada sam upoznala supruga, znala sam da je on čovek za mene. Venčanje je bilo prelepo i mislila sam da ništa neće moći da uzdrma našu ljubav – kaže ona,

Inače, ova žena radi kao medicinska sestra, te joj je majka često čuvala dete.

– Radila sam često i noćne smene, a ona je uvek rado dolazila da čuva svoje unuče. Bila sam presrećna što je moj muž voli i što se dobro slažu – nastavlja ova žena.

Međutim, sve se promenilo jedne noći kada je ova žena osetila groznicu dok je bila na poslu, te je odlučila da se vrati kući.

Poslala je mužu poruku i rekla mu da dolazi kući za deset minuta.

– Ne znam zbog čega, ali odlučila sam da uđem na zadnji ulaz i kroz zavese videla njih dvoje kako leže na krevetu. Kada sam ušla sve je delovalo normalno, ali su oboje bili zadihani i crveni u licu. Mislim da su vodili ljubav. Ne znam šta da radim – zapitala se na kraju ona.

Korisnici interneta su se složili s njom da se sigurno nešto desilo između njene majke i muža.

– Kakav užasan šok. Izdali su te dvoje ljudi kojima si najviše verovala – napisala je jedna žena.

– Ovo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Budi jaka – dodala je druga, a prenosi “TheSun”.

IZVOR:(Ona.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link