– Imam 43 godine i NISAM SE UDALA još uvijek. Živim sa majkom u kući. Imam sve, ali nemam muža-

Znam što udaljenost može učiniti ljudima – i ZNAM UKRATITI UDALJENOST. Spremna sam doprinijeti odnosima, i želim da se naši odnosi s mojim budućim muškarcem pomaknu naprijed! Želim djelovati i učiniti sve da budem sretna. Ja sam blag, iskren, nikada neću dopustiti da moja najbliža osoba osjeti bilo kakvu nelagodu – što je još potrebno za sreću? Samo da budem tu, samo slatki napitak na voljenom srcu… kako može biti drugačije? Veza nije izazov, veza je osjećaj povezanosti i beskrajne privlačnosti jedno prema drugome. U svakom slučaju, to je moj način da privučem vašu pažnju…Ali ja sam samo žena. Također se želim osjećati zaštićeno i voljeno. Trebaju mi ​​osjećaji i strast u vezama! Toliko toga imam u sebi…da sam spremna sve eksplodirati na svom muškarcu! ha ha. 😉 Ako želiš sve ovo. Ovaj novi i pravi život. Nevjerojatni osjećaji i prilika za bolju budućnost, što onda čekamo? Moje su namjere poput moje strasti, tako žive i vruće! I nemojmo ovo uzalud propustiti. Svatko bi trebao imati drugu priliku za novi život!

INTERESI
Ja sam dizajner, volim kreativnost i kreativnost. stoga mi je jedan od glavnih hobija crtanje, volim se izražavati kroz svoje radove i boje, boje. ponekad trebam biti sam i izbaciti sve emocije u digitalnom radu!Preuzmi odgovornost za mene. Tako je malo muškaraca koji se stvarno slažu s tim da mi treba muškarac koji me može usrećiti! Nisam ovdje zbog igrica. Samo ozbiljna veza.
Rekao je – jeste, ovo pravilo treba da se drži moj čovjek. Muškarac bi se prema meni trebao odnositi s poštovanjem.
Muškarac treba biti svjestan da je veza odličan posao dvoje ljudi… Nadam se da na ovoj stranici za upoznavanje ima takvih muškaraca.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim osobu s kojom ću biti sretna. Ne želim govoriti o nekim visokim i filozofskim promišljanjima na ovu temu. Ali samo želim biti sretan svaki dan, s mislima na osobu koju volim. Sjećate li se kada ste s nekim pravili planove? Ja ne ! Ali ja to stvarno želim. Sjećate li se tog malog uzbuđenja? Ne sjećam se ali stvarno želim to ponovno doživjeti…I stvarno se želim zaljubiti u svoju glavu i dati sve od sebe svom muškarcu. Ako ste karizmatični, imate dobar smisao za humor i prema dami se ponašate kao prema džentlmenu, rado ću vas bolje upoznati. Ako ste završili s čitanjem, svakako bi mi trebali napisati pismo!) Želim vam ugodan dan 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link