U BRAKU SAM OSAM GODINA I NIKAD SE NISMO POLJUBILI SPAVAMO U ODVOJENIM SOBAMA - Najnovije Vijesti

U BRAKU SAM OSAM GODINA I NIKAD SE NISMO POLJUBILI SPAVAMO U ODVOJENIM SOBAMA

svi5,2023

Sa svojim MUZEM  sam 8 godina — i nikad se nismo poljubili!

Nikada nije poljubila dečka — ali joj se i dalje sviđa.

33-godišnja žena prošlog je mjeseca postala viralna nakon što je objavila niz TikTok poruka — koje su imale više od 7 milijuna pregleda — tvrdeći da se ona i njezin dečko nikada nisu poljubili i da čekaju brak.

Kyndel Grove objavila je prvi u nizu prošlog mjeseca, rekavši da je ovo prvi muškarac s kojim je hodala i da ga, zbog njihove zajedničke vjere, neće poljubiti dok se ne vjenčaju.

“Dakle, imam skoro 24 godine i moj dečko i ja — on je moj prvi dečko — hodali smo skoro dvije godine i nikad se nismo poljubili,” rekla je Grove u videu. “I prije nego što me nazovete čudnom i svim tim glupostima, jer to stalno shvaćam, mi smo kršćani.

“Čuvamo se za brak i imamo granice”, nastavila je. “Što se mene tiče, nikad ne želim nikoga poljubiti osim ako mi nije muž jer osjećam da je to posebna stvar.”Kyndel Grove objavila je prvi u nizu prošli mjesec, rekavši da je ovo prvi muškarac s kojim je hodala i da ga neće poljubiti dok ona to ne odluci sama.

“Mislim da je to zgodno”, rekao je Grove. “I nije me briga što bilo tko od vas misli, jer me stalno mrze zbog toga, ali jedina osoba kojoj se sviđam je Bog, OK?“I naš će brak biti blagoslovljen, samo da to kažem”, dodao je Grove

.Drugi video u seriji prikazuje par kako glumi jedan od komentara .Nekoliko komentatora pohvalilo je njezinu posvećenost dečku.”Ovo je prekrasno”, komentirao je jedan korisnik.“Kao musliman; Poštujem ovo”, komentirao je drugi.“Djevojčice, svi radimo krivo!

TO je stvarna veza,” našalila se treća osoba.Jedna je osoba pitala Grovea što su učinili kad su rekli: “Zdravo.””Rukujete li se kad se vidite”, našalio se jedan korisnik, na što je Grove odgovorio: “Ne obično radim kolo.”Grove i njezin dečko nisu jedini par koji to prakticira.

U srpnju 2022. Kaytlin O’Neall objavila je sličan video na TikTok-u , rekavši da ona i njezin dečko čekaju brak da se poljube.Ona je naglasila da smatra da je ovo samo njen izbor na koji ona ima pravo i da je svesna da mnogi nece da se sloze sa njima ali da ona ima pravo na njega i d aje ne zanima mnogo misljenje drugih ljudi o tome

Izvor:NYPOST.COM

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page