DINA”IMAM 31 GODINU RADIM U KLADIONICI I ZELIM MUSAKRCA ZA TAJNU VEZU”

Interesi
U slobodno vrijeme volim kuhati, družiti se s prijateljima. Također volim održavati formu. Ljeti najviše volim plivati, igrati badminton i voziti bicikl. Zimi uživam u skijanju.Ponekad volim aktivan odmor, a ponekad sam vrlo domaća osoba. 🙂 Bavim se puno sportom, volim jogging, fitness, skijanje, klizanje. Slikanje me opušta. Obožavam kuhati.Moj bivši često je noću ostajao u baru ili na karaokama umjesto da dođe kući da bude sa mnom i djecom. Nisam ga mogla dugo vidjeti, izgubili smo sva osjećanja pa sam izabrala razvod. Stoga na ovoj stranici želim pronaći muškarca koji voli dom i jedva čeka da se vrati kući nakon posla. To je ono glavno za početak.

Licni Opis
Uvijek kažem da me moji prijatelji ili obitelj mogu bolje opisati nego ja to mogu, ali dat ću sve od sebe. 🙂 Ja sam vesela pa se volim nasmijati svaki dan, svaku minutu svog života. Komunikativna sam, pristojna i marljiva. Mislim da je pozitivan stav prema ovom životu glavni ključ za sretan život! Kod ljudi cijenim dobrotu, poštenje i velikodušnost. Ne volim sukobe, sklona sam vjerovati ljudima. Ne podnosim zle i pohlepne ljude. Volim životinje, često su iskrenije od ljudi.Prilično sam zrela. Ja imam jak karakter i nikad ne odustajem. U isto vrijeme sam ženstvena, romantična, dobrog stila i ukusa, lijepog ponašanja i pravih vrijednosti. Volim davati osmijehe i ugodne emocije ljudima. Ne bojim se napustiti svoju zemlju i preseliti se živjeti sa svojim muškarcem. Spreman sam na poteškoće, jer znam da zajedno možemo ovo podnijeti.

Tražim
Moj idealan muškarac trebao bi biti pošten, pristojan, jak, s dobrim smislom za humor. Želim pronaći muškarca za osnivanje obitelji zasnovane na povjerenju, razumijevanju i ljubavi. Jako mi je važno da sve radimo zajedno, da zajedno putujemo, da se zajedno odmaramo. Želim upoznati muškarca koji će me podržati u teškim trenucima, u koga ću biti 100% sigurna! Želim da razgovaramo o važnim odlukama i da ih zajedno donosimo.Ne želim princa. Želim jednostavnog čovjeka sa osobinama kao što su poštenje, odanost, odgovornost. Uživam u romantici i ugodnim iznenađenjima, provodeći vrijeme u nekom lijepom okruženju i radeći vrlo različite stvari zajedno! Za mene je važno gledati u istom smjeru. Želim ustati ujutro i pogledati u oči svoje voljene pune ljubavi i brige. Za takvog muškarca sam spremna ići kroz život i biti mu pouzdana, odana i najbolja žena.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page