KATARINA JE PREVARILA MUŽA SA KUMOM, NJEGOVIM OCEM I BRATOM: Ono što je on uradio mnoge ljude je nateralo da je PODRŽE

Katarina je prevarila muža s kumom, njegovim ocem i bratom, a onda je usledio veliki obrt koji će pamtiti dok je živa.Pre izvesnog vremena, Katarina Luiz iz brazilskog grada Ipatinge, koja je tada imala 24 godine šokirala je lokalno stanovništvo svojim bizarnim postupkom. Uglavnom vlada mišljenje da su muškarci ti koji varaju, ali Katarina je to demantovala.

Naime, svog supruga Antonija prevarila je sa njegovim kumom, na venčanju. Međutim, da stvar bude još gora, u roku od nekoliko meseci, prevarila je svog supruga i sa kumovim ocem, a zatim i bratom, prenosi portal O Tempo.

Muž je ubrzo saznao za sve prevare, te joj je priredio iznenađenje kojem se nije nadala.”Još pre venčanja je postojala hemija između mene i njegovog kuma. Prošle godine, za vreme karantina, našli smo se nekoliko puta i desilo se ono što je moralo jednom da se desi. Ipak, nisam očekivala da će mi se njegov otac još više svideti”, napisala je Katarina na početku posta na Fejsbuku.

Tvrdi da je pokušala da prikrije aferu sa ocem od kuma, ali sve se otkrilo kad se njegov rođeni i “brbljivi” brat pohvalio da je i on tokom pijane večeri u dvorištu uspeo da spava s Katarinom.”Nemam nikakvo opravdanje za to što sam uradila sa kumovim bratom. Za kuma i njegovog oca postojala je strast i velika simpatija, ali ovo sa bratom… ne znam, piće je verovatno uticalo. Brat je sve ispričao mom mužu i on se na sve samo nasmejao. Rekao mi je uveče u kući da je znao da sam neverna i da ga varam s kumom, ali nije pretpostavljao da sam spavala i sa bratom i ocem”, dodala je Katarina.

Međutim, usledilo je veliko i neočekivano iznenađenje.”Uzeo je telefon i pokazao mi neke slike na kojima je zagrljen sa drugom ženom. Rekao mi je da mu je to ljubavnica već godinu i po dana i da s njom ima dete. Meni je govorio da ide u to mesto da radi, a zapravo je bio s njima. Nisam mogla da verujem. Seli smo, onako oboje isfrustrirani zbog svega što smo dopustili da jedno drugom uradimo. Složili smo se da je najbolje rješenje da se odmah raziđemo jer sve ovo nije ličilo na brak i ljude koji se vole i poštuju”, zaključila je Katarina, prenosi O Tempo.

Uprkos tome što su mnoge žene stale na Katarininu stranu, budući da ju je suprug varao, mnogi su je osudili njen postpak ističući da je dobila šta je htela

IZVOR:STILKURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link