AJKUNA”IMAM 25 GODINA I ZIVIM U ALBANIJI ZELIM DRUZENJE I BRAK JAVITE SE”

Interesi
Ako ovo čitate znači da ste zainteresirani i vaš sljedeći korak je da mi napišete pismo. :)) Ne zaboravi jer ja mogu biti tvoja sudbina. Tko zna? :)) Iskreno govoreći, volim puno pričati. :)) Nadam se da te ovo neće uplašiti. :)) Ali obećavam da ti sa mnom nikad neće biti dosadno. Toliko je zanimljivih stvari na ovom svijetu da ih treba istražiti. Pa zašto ovo ne bismo učinili zajedno? :)) Unatoč svemu tome ljudi kažu da sam dobar slušatelj. Ovo je vrlo važna stvar za veze, ne mislite li tako? Budite sigurni da ću biti zainteresiran dok budete govorili o automobilima, sportu, novostima i tako dalje. :)) I čak iznosim svoje mišljenje. :)) U isto vrijeme imam jake obiteljske vrijednosti i želim imati veliku i jaku obitelj. Nije li sjajno kada je vaš dom pun dječice lijepe poput majke i pametne poput oca? :))

Self Description
Pjevanje je izraz moje duše. To je ono što me može usrećiti bilo kada. Inače, pjevanje je za mene najbolji način da pokažem svoje osjećaje i emocije. Dakle, trebali biste biti spremni na to. :)) Ali ne brini, ne prijetim ti. :)) Zapjevat ću samo za tebe. Svađe nisu moj stil života, sve se može riješiti kompromisima. :)) Slažete se? Kao što pametna žena uvijek može dati u svom muškarcu. 🙂 Zar ne? Šetnje zelenim parkovima također su mi jedan od hobija. Obično vodim sestru sa sobom. Korisno je za moje zdravlje i tijelo. Za mene je jako važno biti lijep, jer bi moj muškarac trebao imati najbolju ženu na svijetu. To sam ja. :)) Slušanje glazbe za mene je opuštajuća i umirujuća procedura. A što vas može opustiti? :))

Tražim
Trebam poštenog, nježnog i iskrenog muškarca. Ne volim se pretvarati i ostavljati lažan dojam. I želim da moj muškarac bude isti. I naravno, trebao bi biti fin i brižan. :))Ja sam otvorena, ljubazna osoba, vrlo snažnog karaktera i velikog duhovnog svijeta. Prilično sam aktivna, otvorena, svrhovita i društvena žena. Proučavam svijet i sve najzanimljivije stvari u njemu. Jednostavno volim život i uživam u onome što se događa oko nas. Ne bojim se riskirati, pa sam odlučio koristiti ovu stranicu za upoznavanje kako bih pronašao svoju sudbinu.Vjerujem da ne postoji savršena veza, uvijek može biti nesuglasica, ali u isto vrijeme možete biti ludo zaljubljeni jedno u drugo. Voljela bih pored sebe vidjeti samouvjerenog muškarca, životnih principa. Za mene godine nisu važne, sve su godine ljubavi podložne. Najvažnija stvar u čovjeku je iskrenost, otvorenost, poštovanje i razumijevanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link