MLADA ALBANKA PAULINA"OSTAVLJENA SAM NA VENCANJU IMAM 27 GODINA I ZELIM VEZU" - Najnovije Vijesti

MLADA ALBANKA PAULINA”OSTAVLJENA SAM NA VENCANJU IMAM 27 GODINA I ZELIM VEZU”

Interesi
Super je što imam hobije koji me vesele, vesele idući tjedan i uljepšavaju uobičajenu turobnu svakodnevicu! Volim ples, to je prilika da ojačam, da se izrazim, pokažem, osjetim slobodu i harmoniju. Samo budite svoji, pokažite svoje osjećaje i emocije! Cijeli naš život je ples, a ples je sudbina. Ako možete živjeti svoju sudbinu, onda ste sretna osoba. Također, volim slikati. Apsolutno volim kako fotografija uhvati trenutak prije nego što taj trenutak nestane. A kad slikam, kao da slikam sliku, ali u jednoj sekundi. Stoga je važno biti u mogućnosti fotografirati u bilo koje doba dana, tako da uvijek postoji prilika za snimanje lijepih slika. Osim toga, volim upoznavati ljude čitajući knjige, učiti iz životnog iskustva pisaca, njihovo poznavanje ljudi koje stavljaju u svoja djela, da vide daleka vremena i zemlje očima onih koji su živjeli u to doba. Ništa ne može zamijeniti knjigu: ni najbolja kazališna predstava na svijetu, ni film najtalentiranijeg redatelja.Jako volim putovati. Putovanja su dala veliki doprinos mojoj viziji svijeta u cjelini, a promjena mjesta daje novu snagu umu. I općenito, ne mogu dugo ostati kod kuće, a aktivna rekreacija na otvorenom će popraviti situaciju! I naravno, volim i psihologiju, ples i čitanje knjiga. Volim dobivati ​​informacije iz komunikacije s ljudima, što mi stvarno pomaže u samorazvoju i samoobrazovanju.

Self Description
Ja sam vrlo atraktivna, pametna, druželjubiva i ljubazna žena koja je spremna pružiti svoju brigu i nježnost. Moj moto je – nasmiješite se životu, a on će vam uzvratiti svojim osmijehom. Stoga se uvijek smiješim svom životu i svim ljudima oko sebe. Ja sam romantičar, i ako volim, učinit ću sve da iznenadim svog voljenog, jer nikakvo bogatstvo na svijetu ne može zamijeniti čiste i iskrene osjećaje!Ako pored sebe želite vidjeti slatku, ljubaznu, nježnu i krhku, ali u isto vrijeme samostalnu, neovisnu i svrhovitu damu, onda ste pogodili metu. Smiješim se kad svira moja omiljena pjesma, cijenim sretne trenutke sa svojim voljenima i pokušavam ostati optimistična što god se dogodilo. Iskreno vjerujem da bez ljubavi naši dani postaju besmisleni i stvarno se nadam da ću ovdje pronaći novi smisao života, jer sada je vrijeme da ispunim misiju voljene supruge… Možda vašu?

Tražim
Želim upoznati privlačnog, ljubaznog, nježnog, brižnog i inteligentnog muškarca koji voli samo mene. Bilo bi lijepo da ima svoje mišljenje i da poštuje stavove i razmišljanja drugih ljudi. Želim se osjećati sigurno, ali najviše od svega želim biti jedina žena u njegovom životu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page