IVONA"IMAM 29 GODINA I RADIM KAO KUHARICA TRAZIM MUSKARCA ZA TAJNU VEZU JAVITE SE>" - Najnovije Vijesti

IVONA”IMAM 29 GODINA I RADIM KAO KUHARICA TRAZIM MUSKARCA ZA TAJNU VEZU JAVITE SE>”

Interesi
Svijet je prevelik da bi me zanimala samo jedna stvar, zato moji interesi variraju od glazbe (sviranje harmonike) do stranih jezika i glume. Ja sam svestrana osoba, koja voli učiti, istraživati ​​nova mjesta, putovati i ponirati u svijet povijesti. Moja ogromna strast je gluma, a osim onoga što mi piše u diplomi, glumu smatram svojom drugom profesijom.Volim sport, plivanje, volim kuhati ukusna i neobična jela. Također volim putovati u različite zemlje. U slobodno vrijeme volim šetati parkom i čitati zanimljive knjige.Lijepo je što sada čitate moj profil. Nadam se da ćete ovdje pronaći neke zanimljive informacije. Vrlo sam otvorena i ambiciozna. Volim djecu i životinje. Volim dobre, ljubazne, aktivne i otvorene ljude, poput mene. Također, druželjubiv sam i otvorenog srca. Teško je govoriti o sebi, ali bit će mi lakše odgovoriti na vaša pitanja!

Licni Opis
Ja sam ta koja se ne boji reći što želi, – otvorena sam, svrsishodna i ne volim sjediti i ne raditi ništa. Smirena sam i uravnotežena, znatiželjna i uvijek željna učenja. Najvažnije je da mogu voljeti, voljeti svog muškarca i biti mu najveća podrška.Ne volim laži, prijevare i sukobe, uvijek pokušavam pronaći međusobno razumijevanje s ljudima. Živim u skladu sa sobom, vjerujem u ljubav i uživam u životu, ali nemam posebnog muškarca koji bi to mogao podijeliti sa mnom,Muškarac mojih snova zna što želi i sigurno me želi! Trebao bi poštovati i voljeti svoju ženu. Sanjam upoznati čovjeka s kojim ću provesti cijeli život u ljubavi i zadovoljstvu, radosti i sreći, čovjeka s kojim ćemo raditi puno aktivnosti zajedno! Uvijek se trebamo brinuti jedni o drugima i pokazivati ​​ljubav jedni drugima.

 

Tražim
Ono što jako cijenim kod ljudi je sposobnost da stvari tretiraju na pozitivan način, pa se nadam da će moj budući voljeni biti optimistična, ljubazna osoba, koja me zna saslušati, razumjeti i naravno podržati teška vremena. Nadam se da će moj budući muškarac imati zdrav stil života, da će biti zainteresiran za učenje i istraživanje novih strana svoje osobnosti zajedno sa mnom.Ja sam žena koja traži jednostavnu žensku sreću! Želim odnos temeljen na međusobnom razumijevanju, povjerenju i poštovanju. Vjerujem u veze za cijeli život i ovdje sam da ih pronađem! Tražim jednostavnog i vjernog muškarca. Želim pored sebe vidjeti snažnog i iskrenog partnera. Trebam muškarca koji će me usrećiti. Želim podržati svog partnera i zajedno graditi obiteljsku sreću. Sa svoje strane, obećavam da ću biti vjeran, iskren i pošten prema vama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page