UHVATIO DJEVOJKU U KREVETU S DVOJICOM PRIJATELJA: 'Ja sam otišao prileći, a oni su plazili po njoj, bilo je užasno - Najnovije Vijesti

UHVATIO DJEVOJKU U KREVETU S DVOJICOM PRIJATELJA: ‘Ja sam otišao prileći, a oni su plazili po njoj, bilo je užasno

sij24,2023

UHVATIO DJEVOJKU U KREVETU S DVOJICOM PRIJATELJA: / ‘Ja sam otišao prileći, a oni su plazili po njoj, bilo je užasno Sve je počelo tulumom koji se odvio prvi tjedan karantene, a djevojka mu se ispričala,

Jedan se 23-godišnjak ne može psihički oporaviti otkako je zatekao svoju djevojku u krevetu s dvojicom prijatelja pa se obratio Sunovoj kolumnistici Dear Deidre za savjet.Nikoga od njih nisam vidio od tada i strahujem od završetka karantene jer ću onda dečke sresti na poslu budući da skupa radimo na proizvodnoj liniji”, otkrio je i dodao da ga taj “dosadni posao” ne ispunjava.Njegova je djevojka frizerska pa kada saloni zatvoreni zbog mjera prevencije , prešla je k njemu u stan.

Prvi vikend karantene jedan od njegovih kolega organizirao je tulum povodom 30. rođendana i nije ga htio odgoditi. Zabava je počela sjajno, a svima je bilo olakšanje zabaviti se nakon svih negativnih vijesti na televiziji.Djevojka i ja brzo smo se napili i počeli razuzdano plesati. No, ja sam pretjerao pa sam joj oko ponoći rekao da ću malo prileći u krevetu na katu. Rekla mi je da će mi se uskoro pridružiti, ali probudio sam se oko 4 ujutro i nije je bilo. Sišao sam dolje po čašu vode i ugledao svoju golu djevojku kako ima intimne odnose sa moja dva prijatelja. Plazili su po njoj, bilo je užasno”, napisao je 23-godišnjak.

Zatim je potrčao na kat, povratio, odjenuo se i otrčao doma plačući. Djevojci je poslao poruku da ne dolazi u stan i da spava kod majke.Nisam ju vidio od tada. Zapeo sam sam u svom malom stanu. Stalno mi šalje poruke i ispričava se, kaže da je bila jako pijana i da joj to ništa nije značilo, ali ja ne mogu izbiti taj prizor iz glave”, otkrio je.Ispričao mu se i jedan od prijatelja koji je također okrivio alkohol za sve.Uskoro će se dečki morati vratiti na posao u smjenama pa će se morati suočiti s njima licem u lice. “Već čujem podsmijehe, osjećam se tako poniženo”, zaključio je.

‘Možeš li joj oprostiti?’

Kolumnistica je uvjerena da bi se mladićeve kolege trebale sramiti i osjećati neugodno zbog onoga što su učinili. “Ako cijeniš njihovo prijateljstvo, pokušaj razgovarati s njima prije nego što se vidite uživo. Podigni glavu, reci da svi griješimo, posebno kada smo pijani, i da je najbolje da sve zaboravite”, savjetovala mu je Deidre.Upitala ga je može li oprostiti djevojci ako je njihova veza bila posebna. “Ako misliš da joj više nikad nećeš moći vjerovati prekini s njom kako biste oboje mogli emotivno krenuti dalje”, zaključila je.

IZVOR:NET,HR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page