SA 6 GODINA SAM NAUČILA KAKO DA ZADOVOLJAVAM UJAKA, SA 10 IZGUBILA NEVINOST: Ispovest žene iz SEKTE u kojoj su bili slavni glumci - Najnovije Vijesti

SA 6 GODINA SAM NAUČILA KAKO DA ZADOVOLJAVAM UJAKA, SA 10 IZGUBILA NEVINOST: Ispovest žene iz SEKTE u kojoj su bili slavni glumci

sij24,2023

Fejt Džons otkrila je kako je bilo odrastati u sekti “Božja deca”, gde je već sa 6 godina morala da nauči kako da ujaka zadovolji rukama, a sa 10 da preda nevinost.

Sektu “Božja deca” formirao je Dejvid Berg davne 1986. godine. On je uveo praksu da odrasli članovi sekte intimno zloupotrebljavanju devojčice kad napune 11 godina jer je njegova ćerka imala toliko godina kada ju je Dejvid silovao prvi put.Neki od njenih bivših članova su i glumica Rouz MekGovan, tragično preminuli glumac River Finiks i njegov brat slavni Hoakin Finiks.

Kristina Bebin bila je prva koja je javno svedočila o zlostavljanju dece i raznim mracnim radnjama , nasilju i egzorcizmu, koji su bili normalna svakodnevna praksa u ozloglašenoj sekti Božja deca.Silovanje dece u Bergovoj sekti bilo je izgovor za “povećanje plemena”, što je vodilo do mnogih trudnoća u njihovim komunama, a to potvrđuje i Bergova unuka, Fejt Džons, koja je objavila knjigu i otkrila kroz kakav je pakao prošla.

Na intimni odnos prisiljena već sa šest godina

Svoj život u sekti uporedila je sa životom kaluđerice, ali sa “puno odnosa”. Zloglasna sekta je zagovarala “Zakon ljubavi”, koji je ženama govorio da pokažu ljubav Isusu kroz intimne odnose sa muškarcima.

– Trebalo mi je dosta vremena da shvatim da je biti prisiljen na odnose sa nekim na temelju toga što mi je rečeno da će te Bog kazniti ili iz straha od poniženja isto što i prisiljavanje na odnos- otkrila je Fejt za “New York Post”.Fejt je rođena kao sedmo dete u Hong Kongu, u poligamnoj porodici, nakon što se sekta proširila u Aziju. Odrastala je uz oca Hosea, majku Ruti i njegovu prvu ženu Ester. Nije smela da se školuje, već je umesto toga dane provodila u molitvi i radu. Kad je imala četiri godine, otac i majke su joj se preselili u Makao, nakon što se o sekti pročulo o vestima. Živeli su u siromaštvu, bez kupatila i struje, ali otac je s vremenom pretvorio posed u Makau u mesto za normalan život. Fejt je otkrila da se u sekti intimni odnos praktikuje kao služenje Bogu, a odbijanje odnosa značilo je “biti težak i sebičan” i ići protiv Božje volje.

– Živeli smo u zajednici, a sate smo provodili u molitvi i čitanju. Jedina razlika je u tome što većina verskih redova zabranjuje intimne odnose, a mi ga praktikujemo – rekla je Fejt.

Dok su se druge devojčice igrale sa barbikama Fejt je učila o intimnim odnosima. Kada su druga deca gledala crtaće, ona je gledala filmove za odrasle. Njene vršnjakinje su izlazele u grad, a ona je sedela u četiri zida uz pretnju da će, ako napusti sektu, biti kažnjena. Kad je imala šest godina, ujak joj je pokazao kako da ga zadovolji rukama, a sa 10 godina dva strica su je obasipala francuskim poljupcima. Nedugo zatim, pojavila se sa svojom majkom Ruti u videu pod nazivom “aziski andjeli, koji je vlada zaplenila kao dečju nedolicnu kinematografiu.Do desete su svi gubili nevinost

Fejt se prisetila i kako su žene išle da se bave najsatrijim zanatom za Isusa. Kad je imala 22 godine, odlučila je da želi da napusti sektu i ode da studira pravo, što su njeni roditelji podržali i duboko joj se izvinili na traumi koju su joj stvorili, iako ju oni nikada nisu intimno zlostavljali.

Sekta “Božja deca” osnovana je kao mala grupa odbeglih tinejdžera i hipika koji su uz vođstvo Berga, harizmatičnog evangelističkog sveštenika, predali sebe obožavanju Isusa Hrista i promiskuitetnim polnim odnosima. Bergova filozofija koju je on nazvao “Zakon ljubavi”, bila je mešavina hršćanske dogme i ideala slobodne ljubavi iz doba revolucije 60-ih. Da bi privukao nove članove, zagovarao je da žene iz sekte budu podređene muškarcima.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page