PREVARILA JE MUŽA SA MNOGO STARIJIM KOLEGOM, ONDA SE DESILA GROZOTA: Skupo je platila za sve! - Najnovije Vijesti

PREVARILA JE MUŽA SA MNOGO STARIJIM KOLEGOM, ONDA SE DESILA GROZOTA: Skupo je platila za sve!

sij23,2023

Mislila je da će uspeti da sakrije svoju aferu!
Osećaj zapostavljenosti i odbačenosti u vezi ili braku nikada ne može da donese ništa dobro.
Upravo ovako se osećala jedna žena, koja se odlučila na drastičan potez…

“Imam 29, a on 36 godine i otkako smo se upoznali postali smo nerazdvojni. Naše UNUTRASNJE energije su se takođe poklapale, sve dok njegov libido nije skroz otišao nizbrdo”, kaže ova mlada žena.
Kad god bi trebalo da imaju intimni odnos, on joj je govorio da je previše umoran, ili pod prevelikim stresom i često bi je odbijao.

“Krivila sam sebe zbog toga i samopouzdanje mi je naglo opalo. Ipak, nakon nekog vremena sam zatrudnela i venčali smo se, ali posle toga smo definitivno prestali da imamo intimne odnose – sve više je odbijao svaku vrstu nežnosti”, rekla je.Ona kaže da je njen muž bio potpuno posvećen poslu i da je radio i po 12 sati dnevno, a ona je zapala u postporođajnu depresiju i osećala se veoma usamljeno.

Brak joj je postao jako mnotonon i dosadan i jednostavno zelela je neku promenu kojom bi razbila ovu stalnu monotoniju koja je bila konstantna,ali na neki nacin osecala je da do te promene mora doci i da ce s eona desiti spontano htela to ili ne i tako je i bilo istakla je da se ne kaje i da se sve desilo tako radi inertnosti njenog muza i zapostavljanja koje je bilo konstantno i stalno

Međutim, šest meseci nakon rođenja njihovog sina, odlučila je da se vrati na posao, što je pozitivno uticalo na njeno mentalno zdravlje.Posebno je počela da se oseća dobro i zadovoljno, kada je jedan kolega krenuo da je redovno obasipa komplimentima.“Nikada nisam mislila da će neko ponovo biti tako divan prema meni. Pozvao me je na piće i nastavio sa komplimentima, a onda smo otišli kod njega i imali fantastičan intimni odnos. Uživala sam u svakom minutu”, priznaje ona.

Sledeće nedelje, napravila je grešku koja ju je skupo koštala.
Slučajno sam ostavila telefon na kuhinjskom stolu i moj muž je video poruku od ovog kolege. Sve je saznao i od tada se sve promenilo. Ostali smo zajedno, ali me stalno kažnjava zbog toga što sam uradila. Prati svaki moj korak i čita sve moje poruke”, kaže ona.Još nam je gori odnos, a naravno, i dalje nemamo intimne odnose. Više nisam ni sigurna da ga volim, ali hoću da ostanem sa njim samo zbog našeg sina i zbog toga što ne želim da budem glavni krivac za raspad braka”, iskrena je ova žena.

IZVOR:ESPRESO.CO

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page