UDANA SAM I VEC IMAM I UNUKE ALI TAJNO PLACAM MUSKARCU DA VODIMO LJUBAV - Najnovije Vijesti

UDANA SAM I VEC IMAM I UNUKE ALI TAJNO PLACAM MUSKARCU DA VODIMO LJUBAV

sij25,2023

Britanka (56) je ispričala kako se pored Scotta osjećala jako privlacnom jer ga nisu odbile njezine bore niti opušteni trbuščić. Rekao joj je da je lijepa, a u krevetu se trudio ispuniti sve njezine želje.,Britanka (56) je ispričala kako se pored Scotta osjećala jako privlacnom jer ga nisu odbile njezine bore niti opušteni trbuščić. Rekao joj je da je lijepa, a u krevetu se trudio ispuniti sve njezine želje.

Njezino iskustvo s muškarcem za pratnju slijedi u nastavku.

‘Kada me uhvatio za ruku i uveo u hotelsku sobu, osjećala sam se preplavljeno i uzbuđeno. Tu sam se našla s prekrasnim muškarcem gotovo 20 godina mlađim od mene i koji nije bio moj muž. Nakon što nam je natočio dvije čaše vina, otkopčao mi je haljinu i počeo mi ljubiti tijelo od glave do pete.Odmah sam se oslobodila svih svojih starih smetnji, zaboravila na svoj opušteni trbuščić i celulit dok me on dovodio do mog prvog zadovoljstva nakon skoro 10 godina. I vrijedilo je svake lipe. Naime, plaćala sam 300 funti (2700 kuna) po satu da me zadovolji.

Inače, ja sam majka troje djece i baka petero unuka, a bila sam u braku 35 godina kada sam upoznala Scotta (39). Nikad nisam spavala ni s kim osim sa svojim suprugom Jamesom (62). Imala sam samo 19 godina kad smo se James i ja vjenčali, i iako sam ga jako voljela, naš intimni život nikada nije bio nešto posebno. S vremena na vrijeme ležala bih na leđima i, ali to je godilo više njemu nego meni.zadovoljstva na početku naše veze, ali bilo ih je zaista malo. Kako su godine prolazile, vodili smo ljubav sve rjeđe. Nikad nisam uživala u tome i tražila sam isprike, okrivljujući glavobolju. Nisam čak ni imala vremena za sebe – samo sam se osjećala neugodno.

Voljela sam Jamesovo društvo i naš zajednički život, i unatoč nedostatku strasti, bili smo sretni. Ali posljednjih godina vidjela sam prijateljice kako se razvode i upoznaju nove muškarce. Vidjela sam kako ih je to promijenilo – i htjela sam malo toga za sebe.Onda sam u kući prijateljice u veljači 2019. vidjela članak u časopisu o muškoj pratnji, što me natjeralo da pomislim: ‘Što ako to isprobam?’. Na kraju sam se odlučila više informirati o tome i odlučila sam se upustiti u avanturu.

Nakon nekoliko mjeseci slučajno sam naišla na web stranicu koja reklamira usluge muškarca po imenu Scott. Način na koji je pisao o sebi činio mi se vrlo senzualnim i iz hira, poslala sam mu poruku.Kasnije te noći, sjedila sam i gledala TV kada mi je telefon zazvonio. Bio je to Scott, predložio mi je da odemo na prvi spoj kako bismo razgovarali o tome što želim dobiti od njegovih usluga. Rekao je da bi ‘savjetovanje’ koštalo 150 funti.

Pošto sam radila kao izvršni asistent u Londonu, imala sam nešto ušteđevine i pomislila sam: ‘Što je tu loše?’. Neke žene potroše više na jednu haljinu ili frizuru.Platila sam unaprijed prije nego što smo se sreli u lipnju 2019. u baru u jugozapadnom Londonu. Htjela sam ići na mjesto gdje neću naletjeti ni na koga poznatog.Vidjela sam Scottovu fotografiju na web stranici pa sam znala što mogu očekivati. Bio je zgodan, visok, zategnut i atletski građen.

Osjećala sam se nervozno i ​​provela sam sate pripremajući se, pokušavajući izgledati najbolje što mogu. Obukla sam crnu haljinu koju nisam nosila godinama – htjela sam izgledati trendi, ali ne pretjerano.Dio mene bio je prestravljen da će pobjeći kad vidi pomalo debeljuškastu ženu u 50-ima, ali Scott je bio šarmantan i prijateljski nastrojen i opuštao me. Odmah sam osjetila neku kemiju.
Rekao je da je često dobra ideja provesti malo vremena upoznavajući se prije nego što uskočimo u bilo što drugo. Popili smo piće i razgovarali o svojim interesima. Postavljao je pitanja o meni i o tome što mi se sviđa.

Prvi put sam imala osjećaj kao da me netko sluša. Scott je objasnio da možemo ići koliko god brzo ili sporo želim. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana srela sam se sa Scottom još dvaput na piću, a svaki put sam mu platila). Dogovorili smo se da će četvrti spoj biti drugačiji.Od tada sam se nastavila sastajati sa Scottom gotovo svaki tjedan, osim tijekom karantene. Bilo mi je to teško vrijeme, iako sam si priuštila malo zadovoljstva na neki drugi način. Scott me tome naučio.

I drugi aspekti mog života su postali bolji. Smršavila sam i osjećala sam se sretnijom kod kuće. Otkrila sam da volim svoje tijelo, unatoč njegovim lošim dijelovima. Ovih je dana moj intimni život s Jamesom također bolji.Činimo to češće – možda jednom mjesečno u usporedbi s dvaput godišnje – i pokušavam biti samouvjerenija, iako ne toliko da probudim njegove sumnje’,

IZVOR:24SATA.HR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page