JA SAM MILIJANA, IMAM 34 GODINE, ŽIVIM I RADIM U CRNOJ GORI, ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE

LIK
Ja sam vrlo ljubazna i aktivna osoba. U mojoj duši je uvijek proljeće. Ako u moj život uđu neke negativne stvari, riješim ih sportom. Imam mačku doma, iz jednog azila. Htjela bih imati puno životinja, ali živim u stanu pa je to nemoguće. )) Ja sam vesela osoba, sa mnom ćeš se uvijek osjećati ugodno i radosno. Poklanjam ljudima radost i nadam se istim emocijama kao odgovor.Mislim da je jedna od mojih glavnih osobina optimizam. Siguran sam da sve što se događa, događa se na bolje. Siguran sam da ne može biti obrnuto. Uvijek mi pomaže da postignem svoje ciljeve. Vrlo sam ljubazan i uvijek sam spreman pomoći ljudima. Također, vrlo sam romantična, hrabra i društvena.

Volim sport i fleksibilnost, trčanje na moru, šetnje na otvorenom. Volim i teretanu, pripremam hranu kod kuće, putujem i s vijestima me informiram o tome što se događa u svijetu. mogu zamisliti svoj život bez kućnih ljubimaca, volim životinje i prirodu. Mislim da moramo brinuti o prirodi i pomagati bićima koja su slabija od nas. Imam dva sna – izgraditi sklonište za životinje i završiti tečaj ekstremne vožnje. ))) Pomažem skloništima kroz leću milosrđa. Zanima me psihologija i želim naučiti nekoliko stranih jezika. Krenut ću od engleskog.Puno čitam. Knjiga je za mene cijeli svijet. Crtam. Mogu prenijeti misli crtežom. Za svaku curu je važno da zna kuhati) a ni ja tu nisam loša, znam skuhati ribu tako da ćete prste polizati) Kretanje je život – jako volim sport. Volim umirujuću glazbu. Kad radim jogu, volim slušati zvukove prirode) Volim i pjevati pod tušem. Hoćeš li slušati pjesmu moje duše?

Moji prijatelji me podržavaju u svemu, voli djecu i životinje. Ljubazan je, velikodušan, nježan i prema ženama se odnosi s poštovanjem. Ne zanimaju me njegove godine, važno mi je da upoznam svog čovjeka. Podijelit će sa mnom sve sretne trenutke, kao noćne radove na moru uživanje u poljupcima do jutra.Moja ideja čovjeka je onaj muškarac koji želi podijeliti svoje osjećaje sa mnom, moraš biti otvorena knjiga da te uvijek mogu dešifrirati i uvijek ti dati najbolje od sebe. Nadam se da će moj budući muškarac postati moj suputnik u svemu. Za mene je duhovna povezanost vrlo važna. Mislim da je to glavna stvar koja mora biti između muškarca i žene, koji su stvoreni jedno za drugo. U vezama me ne privlači materijalna strana, za mene su osjećaji vitalni. Također ne mislim da je fizička ljepota važnija od unutarnje. Zato ne tražim brod iz snova i ne želim da moj muškarac u meni vidi samo lijepu vanjsku sliku. Iskreno se nadam, da ću ovdje naći poštenog, dobrog i pouzdanog čovjeka, koji dijeli iste vrijednosti kao i ja i s kojim ću se osjećati potpuno i biti sretna.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link